EVENTREGISTRATIE

Organiseert uw bedrijf een beurs, seminar, symposium of geeft uw bedrijf gewoon een keihard knalfeest? Het kan leerzaam, interessant en leuk zijn om van deze evenementen een film te hebben. Hierbij kan u denken aan een zogenaamde aftermovie, maar ook short docs en complete registraties behoren tot de mogelijkheden.     


ARTHUR & WILLEMIJN · Winkelopening Woerden


CMOTIONS. Ronde tafel sessie @EYE Amsterdam

Een paar keer per jaar organiseert Cmotions een zogenaamde ronde tafel sessie met haar klanten. Elke sessie staat één thema centraal ter discussie. In het voorjaar van 2017 vond een sessie plaats in het filmmuseum EYE in Amsterdam. Check hier de after movie.


MIRAKELS AMERSFOORT

De laatste dagen van december 2016 vond Mirakels Amersfoort voor de tweede keer plaats. Met een audiotour (ingesproken door Maarten van Rossem), video-mapping en virtual reality werd op de historische plekken in de binnenstad de ontstaansgeschiedenis van de stad Amersfoort verteld. Check hier het verhaal!


THE ANALYTICS LAB: Verkiezingen Hackathon 2017


HUWELIJKDJ.COM: Promo-film

Op 2 juli 2016 mocht ik op een bruiloft samenwerken met Marcel, oftewel de man achter huwelijkdj.com. Check deze promo die ik mocht maken aan de hand van de gemaakte beelden. Met dank aan het prachtige bruidspaar Frank & Ellen. Check www.huwelijkdj.com voor meer info.


AFTERMOVIE: Kick-off 'Wij Maken Het Onderwijs'

Op 18 april '16 vond de kick-off plaats van 'Wij Maken Het Onderwijs'. Een initiatief waarbij alle partijen uit het onderwijs samen komen om te brainstormen over vernieuwing binnen tal van onderwerpen. Aan het einde van de avond lag er een aantal concrete ideeen die inmiddels in uitvoering zijn. Zeer inspirerend! www.wijmakenhetonderwijs.nl


AFTERMOVIE PREVIEW: Nieuwjaarsfeest Selectiepunt in Luxor Live Arnhem

Wat is dat toch met nieuwjaarsborrels? De sfeer is altijd net weer anders dan alle andere borrels gedurende het jaar. GOTTA LOVE IT


AFTERMOVIE: Opening Jumbo Veltink

Op 4 november 2015 is de gloednieuwe Jumbo supermarkt Rob Veltink in winkelcentrum Oosterpoort in Nijkerk geopend. Zie in deze aftermovie de hoogtepunten van de feestelijke opening. Meer info over Jumbo Supermarkten: jumbo.com


AFTERMOVIE: DJ Luke Santos

Via via stuitte ik op het inspirerende verhaal van DJ Luke Santos. Een Argentijnse DJ die al 25 jaar in het vak zit. Een grote meneer in Zuid-Amerika, gedraaid voor tienduizenden mensen op de Love Parade. Maar plots sloeg het noodlot toe: Een auto-ongeluk met een dwarslaesie tot gevolg. Stoppen met muziek? No way, want muziek was en is zijn passie. Niets houdt hem daarin tegen.

Op een dag dat de wereld in brand stond mocht ik één van zijn zeldzame sets bijwonen en filmen in Amsterdam. Hier bleek de kracht van muziek maar weer: mensen waren even ergens anders. 


EVENTREGISTRATIE: Stichting ION DeBattle

Op vrijdag 12 juni 2015 vond in Club Air in Amsterdam de DeBattle plaats, georganiseerd door stichting Innovatief Onderwijs Nederland. Het thema was: Hoe Wifi-wijs ben jij?! De presentatie was in handen van Maurice Lede (Klokhuis) en Chantal Deken (Discussiëren kun je leren). Active Group was ook aanwezig met de Swivl robot camera. Een perfecte tool voor het onderwijs. Meer informatie over de Swivl is te vinden op activegroup.nl