PROMOTIEFILM

Promotiefilms zijn voor bedrijven hét middel om zich online te profileren. Bij een juiste online marketing strategie en een goede promotiefilm kan een enorm groot publiek bereikt worden. Samen met u duik ik in uw marketingstrategie en uw doelstellingen, zodat ik de perfect passende promotiefilm voor u bedrijf kan produceren.


POMPENDE DEEP HOUSE · Nachtmodus met Josh Butler


ARTHUR & WILLEMIJN · Kijk in de spiegel


FASHION: HOUSE OF ELIENORE


THREESOME JAZZ


TROUWLALA: ACHTER DE SJOET


PROMO: Best Day Ever

Arv & Mayk zijn bruidsfotografen op kastelen en landgoederen. Na jarenlange ervaring hebben ze een heuse visie op bruidsfotografie ontwikkeld. Arv & Mayk hebben het weten samen te voegen tot één zin; 'Best Day Ever'. Deze promo laat in 2 minuten zien wat ze daarmee bedoelen.


LOTTE DODION: Inpakken / Wegwezen

Een ontroerend gedicht uit de theatervoorstelling 'Souvenir van een vlucht'


THAI KITCHEN TO GO ROTTERDAM

'If people taste our smile, we're so happy'

Thai chef Song loves to discover new flavours and tastes. Her take-away restaurant Thai Kitchen To Go in Rotterdam is simply phenomenal. Check out this promo.

thaikitchentogo.nl


Herdenkingsceremonie Belgenmonument ··· 26-10-2016

Op 26 oktober 2016 vond in het kader van 100 jaar Belgenmonument een herdenkingsceremonie plaats in Amersfoort. Zie deze sfeerimpressie van deze waardige gebeurtenis.


TESTIMONIAL: geld besparen met energie

Check in dit verhaal hoe voetbalvereniging Alphia met hulp van SVn het dak van haar clubhuis vol kon leggen met zonnepanelen. 


TESTIMONIAL: Van boomgaard naar zonnepanelen.

Cees is kweker in hart en nieren. Helaas is in de winter van 2012 z'n boomgaard volledig kapot gevroren. Bijna met pensioen en geen oudedagsvoorziening meer. Cees kwam op het fantastische idee om zijn grond te exploiteren als mini-energiecentrale. Met hulp vanSVn kreeg Cees de zonnepanelen gefinancierd. Check hier zijn ontroerende verhaal. 


PROMOTIEFILM: Bouwfysisch laboratorium DPA

DPA Cauberg-Huygen heeft een prachtig bouwfysisch laboratorium in Zwolle. De mensen achter het lab en hun werkwijze maken het lab van DPA Cauberg-Huygen uniek. Deze sfeerpromo moest deze unieke werkwijze weergeven. Het lab doet niet heel filmisch aan. Toch heb ik met juiste belichting en een mooi gesprek met Adriaan van Bragt een mooie sfeer proberen neer te zetten. Check it out! Meer info op www.dpa.nl/cauberg-huygen


PROMOTIEFILM: Johnny Blue

JohnnyBlue is een bevlogen meubelmaker in het midden van het land. Bekijk deze promo en je snapt het. Johnny heeft het. Door gebruik te maken van juiste belichting, detailshots en een passende voice-over heb ik voor deze promotiefilm een juiste sfeer weten neer te zetten. Op het lijf van Johnny geschreven.  
Check meer op johnnyblue.nl


PROMOTIEFILM: Tintelend Trouwen

Tintelend Trouwen is het bedrijf van BABS Marielle Bouw (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand). Marielle is in te huren als ceremonieleider. En omdat ze BABS is, is ze ook bevoegd om je huwelijk te voltrekken. Deze promotiefilm heeft tot doel haar passie te beschrijven: Passie voor liefde. Door de juiste teksten te combineren met schitterende, cinematische filmbeelden wordt de aandacht van de kijker continu bij het verhaal gehouden. 

Meer info: www.tintelendtrouwen.nl  


PROMOTIEFILM: Independer - "Beter voor elkaar"

In deze korte promotiefilm legt Ruud Martens (algemeen directeur van Independer) uit wat het idee en concept is achter de campagne "Beter voor elkaar". Kort en krachtig.

 

Voor meer informatie over Independer en wat Independer voor jou kan betekenen, check de website www.independer.nl  

 


PROMOTIEFILM: Ilse Schuurmans Fotografie

Deze promotiefilm laat de sfeer tijdens een vrijgezellenshoot bij Ilse Schuurmans fotografie in Amersfoort zien. Zeer ongedwongen en spontane beelden maken dat deze promotiefilm een fijn en relaxte sfeer weergeeft. Precies wat Ilse voor ogen heeft!