LIVE MUZIEK: ACOUSTIC CUTS

AKOESTISCHE COVERS

Sophie en Rosalie van Acoustic Cuts zijn uniek. Schitterende akoestische covers in al hun eenvoud. Prachtige, warme zang van Sophie ondersteund door het verfijnde gitaarspel van Rosalie vormen samen met de muzikale chemie onderling een fijn geheel om naar te luisteren en kijken. Check vooral even de cover van 'Show Me Love' hieronder. Kippenvel!

MUZIKALE OMLIJSTING

De dames dragen op een persoonlijke manier en met liefde bij aan jouw bruiloft. Zij weten als geen ander de juiste sfeer op elk moment van de dag muzikaal te omlijsten. Of het nou gaat om de trouwceremonie, borrel of zelfs achtergrondmuziek tijdens het diner van jouw bruiloft. Hoe vet is dat? En als je jullie favoriete song wil horen tijdens de ceremonie, kan je dat vooraf gewoon aangeven bij de dames. Zij zorgen er voor dat ze het nummer - met het typische Acoustic Cuts sausje - tot in de details ten gehore kunnen brengen. Mijn favoriete Acoustc Cuts momentje was op een bruiloft waarbij de bruid aan de hand van haar vader door het gangpad liep terwijl Sophie en Rosalie 'Wees zuinig op mijn meisie' speelde van André Hazes. Je denkt nu waarschijnlijk Hazes? Serieus? Ja. De dames zetten namelijk elk nummer naar hun hand, waardoor het een bijna een eigen liedje wordt. Dus check vooral hun sound en als je dat mooi vindt zou ik ze zeker even contacten om te checken of ze nog beschikbaar zijn :)  

PROFESSIONEEL

Ik heb regelmatig samengewerkt met Sophie en Rosalie. De dames werken altijd perfect mee met het maken van professionele geluidopnames zodat ik die kan verwerken in jullie trouwfilms. Heel fijn!

www.acousticcuts.com

Acoustic Cuts op INSTAGRAM