WEDDING PLANNING: TROUWEN ITALIË

NEDERLANDSE WEDDING PLANNER IN ITALIË

Inge Peters Rit is de weddingplanner en eigenaar van Trouwen Italië. Al tijdens haar allereerste reis naar Italië is ze compleet verliefd geworden op dit land en de diversiteit van de verschillende regio’s. Per jaar reist Inge zo'n 10 tot 15 keer naar Italië en komt daarbij op de mooiste plekjes, ontmoet bijzondere mensen en leert veel over de omgeving, de cultuur en de Italiaanse keuken. Ik kan daar over meepraten want het is werkelijk waar een feest om samen met Inge in Italië te tafelen :)

UITGEBREID NETWERK

Door al deze reizen en het uitgebreide netwerk weet Inge telkens weer de meest bijzondere plekjes in Italië te vinden en geeft ze de bruidsparen en hun gasten een unieke ervaring. Een huwelijksweekend vol liefde, heerlijke eten & wijnen, het echte samenzijn en dat alles op een super bijzondere locatie. Dat is volgens Trouwen Italië hoe een ultieme bruiloft eruit moet zien.

ORTA SAN GIULIO

Ik heb het voorrecht gehad om een keer samen te werken met Inge in Italië. In Orta San Giulio om precies te zijn.  Check hieronder hoe vet die bruiloft was. Mede dankzij Trouwen Italie dus ;)

Contactgegevens:

Tel: +31(0)6-287 881 13
Mail: inge@trouwenitalie.nl
Site: www.trouwenitalie.nl

Volg Trouwen Italië op FACEBOOK