DJ: WEDDING DJ

STIJLVOL, FEESTELIJK EN ALTIJD EEN SUCCES!

Leon is DJ en oprichter van Wedding DJ. Hij is een extreem relaxte gozer en weet van elke situatie een feest te maken. Bovendien is hij enorm professioneel. Leon is niet de enige binnen het bedrijf. Samen met een aantal DJ-vrienden vormen zij het hart van menig bruiloftfeest. Het feit dat Wedding DJ uit vriendschap is gegroeid zegt eigenlijk alles. Voor mij als videograaf is het ontzettend fijn om met deze club samen te werken. Zo kan ik me een bruiloft herinneren waarbij laat op de avond Re-Play (van de hit 'Never nooit meer' met Gordon :) ) een optreden zou verzorgen op het feest. Ik als videograaf op deze bruiloft wilde dit natuurlijk perfect vastleggen. Hierbij hoort een kraakheldere geluidopname. Hiervoor ben ik altijd een beetje afhankelijk van de DJ. Kan ik mijn apparatuur aansluiten op zijn set? Normaal gesproken niet zo'n probleem, maar bij een optreden van het kaliber Re-Play komt de artiest vaak met eigen apparatuur. Dan wordt het lastig. Tijdens het diner legde ik dit voor aan Leon. Zijn antwoord: "Ik regel het wel even voor je." Ik weet niet wat Leon precies heeft gedaan, maar aan het einde van de avond had ik een kraakheldere opname van het optreden van Re-Play :).     

WEDDING DJ OVER JAN PERSOON VIDEOGRAFIE

Wedding DJ heeft al jaren een zeer prettige werkrelatie met videograaf Jan Persoon.
Met grote regelmaat komen we mekaar tegen op tal van prachtige locaties en bruiloftsfeesten.
We maken mooie één-tweetjes en leggen door onze uitstekende wisselwerking fraaie momenten vast op beeld.
 
“Jan is onderscheidend goed in zijn werk als videograaf. Hij mag zichzelf oprecht een echte wedding-professional noemen. Hij is serieus en zeer gedreven en altijd opzoek naar het mooiste plaatje. De passie straalt er vanaf en Jan weet keer op keer z’n bruidsparen te verrassen met prachtige beelden en montages. Daarnaast is het een fijne persoonlijkheid om mee te werken en vinden wij het altijd weer erg leuk om met Jan samen te werken.” Aldus; Leon van Wedding DJ over Jan.

EXCLUSIEVE SFEERMAKERS

Wedding DJ behoort al jaren tot één van de meest professionele en exclusieve sfeermakers binnen de Nederlandse trouwbranche.
Ze beschouwen een bruiloftsfeest als een uiterst persoonlijke aangelegenheid en stemmen alle wensen en verwachtingen vanuit het bruidspaar nauwkeurig af. Elk bruiloftsfeest is uniek en iedere nieuwe samenwerking bijzonder!
 
Zeer gepassioneerd, een gigantisch inlevingsvermogen en een grenzeloos enthousiasme zijn enkele kenmerken die als geen ander horen bij Wedding DJ. Gedragen door een chique en stijlvolle set met een subliem geluidssysteem, in combinatie met een schat aan ervaring, maken van elk bruiloftsfeest een sensatie.


Contactgegevens:

Tel: +31 (0)6 53 6151 22
Mail: info@wedding-dj.nl
Site: www.wedding-dj.nl