ALLE OPTIES OP EEN RIJTJE

Je ontvangt van mij een prachtige cinematic wedding film (circa 5 minuten) en een lange documentaire film (circa 30-60 minuten). Naast deze super waardevolle films is er nog veel meer mogelijk. Hieronder leg ik uit wat ik nog meer voor je kan betekenen en wat de kosten hiervoor zijn.

Optie A: CEREMONIEFILM - Integrale registratie van de trouwceremonie en speeches

In de docu edit van de dag wordt een aantal hoogtepunten van de trouwceremonie gemonteerd. Dit zijn slechts fragmenten van al het moois wat er zich afspeelt en van wat er wordt gezegd. Wil je voor altijd de gehele trouwceremonie kunnen herbeleven? Boek dan de integrale registratie van de trouwceremonie. De trouwceremonie registreer ik dan met meerdere camera’s tegelijk (vanaf diverse standpunten). Ook het geluid wordt professioneel opgenomen met dasspeldmicrofoons en geluidopname-apparatuur voor bijvoorbeeld de live-muziek.

Het resultaat is een ceremoniefilm van begin tot eind, waarbij dynamisch geschakeld wordt tussen de diverse camerastandpunten. De meerkosten voor een ceremoniefilm bedragen 299 euro.

Optie B: SPEECHFILM - Integrale registratie van de speeches

Net zoals van de trouwceremonie wordt ook van de speeches een aantal hoogtepunten in de docu edit (lange film) gemonteerd. Wil je voor altijd de complete speeches kunnen herbeleven? Boek dan de integrale registratie van de speeches. Dit gebeurt op dezelfde wijze als de integrale registratie van de trouwceremonie (vanaf diverse standpunten). Ook het geluid wordt professioneel opgenomen met dasspeldmicrofoons en geluidopname-apparatuur.

Het resultaat is een film van alle speeches van begin tot eind, waarbij dynamisch geschakeld wordt tussen de diverse camerastandpunten. De meerkosten voor een ceremoniefilm bedragen 299 euro.

Optie C: Levering ruw (onbewerkt) materiaal

Na levering van de eindmontages, bewaar ik het ruwe beeldmateriaal nog maximaal 6 maanden. Daarna verwijder ik het ruwe beeld- en geluidmateriaal definitief. Het is mogelijk het ruwe onbewerkte materiaal te verkrijgen. Dit kan ik als downloadlink aanbieden. De meerkosten hiervoor bedragen 299 euro. De ruwe bestanden kunnen ook per USB harde schijf worden aangeleverd. In dat geval kopieer ik alle bestanden op een nieuwe externe USB harde schijf en stuur deze per post naar je op. De meerkosten hiervoor bedragen 399 euro.

Zoals gemeld zijn de ruwe beelden onbewerkt. Het is daarom ook mogelijk de ruwe beelden van een eenvoudige kleurbewerking te voorzien. De meerkosten ten opzichte van de hierboven benoemde meerkosten bedragen dan 279 euro.

Optie D: Filmteaser binnen een week

Wil je je gasten kort na de bruiloft bedanken voor hun aanwezigheid? Boek dan de filmteaser. Ik zorg ervoor dat ik binnen een week een super mooie filmteaser heb gemonteerd. Op deze manier kunnen jullie en jullie gasten nog even wat langer op de roze wolk blijven. Check hieronder een voorbeeld van een korte filmteaser

De meerkosten voor de levering van de filmteaser bedragen 249 euro.

Optie E: Dronebeelden

Afhankelijk van de locatie en weersomstandigheden, is het mogelijk om dronebeelden te maken. De films die ik maak zijn echter gebaseerd op emotie, gevoel en detail. Dronebeelden dragen daar niet aan bij, waardoor je in mijn korte films geen dronebeelden zult ontdekken. Dronebeelden kunnen bijvoorbeeld wel in de lange docu edit gebruikt worden. Er zijn veel restricties aan het gebruik van drones. Vraag mij naar de mogelijkheden. De meerkosten voor het maken van dronebeelden starten bij 349 euro.

Optie F: Extra videograaf (2nd shooter)

Het is mogelijk een extra videograaf bij te boeken (afhankelijk van beschikbaarheid). Ik heb een groot netwerk met kwalitatief goede assistent-videografen. De meerkosten voor een extra videograaf bedragen 899 euro

Wil je één van deze optie bijboeken? Laat het mij dan even weten via het onderstaande formulier. Dat kan ook op een later moment, nadat je mij opdracht heb gegeven voor de offerte. Ik hoor het graag van je!

Welke optie(s) zouden jullie willen boeken? *