PERSOONLIJK TROUWBLOG

Uiteindelijk heb je de mooiste en meest waardevolle herinnering aan de grote dag: een prachtige trouwfilm. Hoe gaaf is het dan om deze trouwfilm te delen met je gasten? Je kan natuurlijk gewoon een linkje doorsturen, maar waarom zouden we er niet wat moois van maken? Wat dacht van een stijlvolle eigen pagina met jullie eigen verhaal en de trouwfilms? Een extra service voor mijn bruidsparen die hun verhalen graag willen delen.

JULLIE VERHAAL | WAT NIEMAND WIST...

Waarschijnlijk barsten jullie na de bruiloft van de leuke anekdotes tijdens de dag, of misschien had één van je getuigen een memorabele verrassing voor jullie geregeld tijdens het diner, of die emotionele speech van je vader? Een bruiloft levert altijd mooie verhalen op, maar het is nu eenmaal een feit dat niet iedereen waarmee je dat zou willen delen erbij is op dat moment. Ik bied jullie daarom de mogelijkheid jullie eigen verhaal te schrijven op een persoonlijke trouwblog-pagina. Daar kunnen jullie helemaal vertellen hoe jullie de dag hebben beleefd. En het mooie is dat ik al die speciale momenten gefilmd heb. Jullie verhaal wordt dus kracht bijgezet door de beelden. Hoe leuk is dat! 

Trouwens, als jullie het persoonlijke trouwblog alleen voor intieme kring willen houden dan kan dat. Dan zetten we er gewoon een wachtwoord op, zodat niet zomaar iedereen jullie intieme verhaal kan lezen en zien.


JULLIE TROUWFILM SHOWEN | BEDANK JE GASTEN!

Op jullie persoonlijke blog staat dus jullie verhaal aangevuld met de schitterende trouwfilms. Deze persoonlijke pagina is ook de ideale plek om de gasten eens lekker in het zonnetje te zetten. Want ook jullie gasten hebben waarschijnlijk veel moeite gedaan om jullie huwelijk tot een onvergetelijke trouwdag te maken. Sta daar dus even bij stil en bedank iedereen voor zijn/haar aanwezigheid!