HET AANZOEK: JUST SAY YES!

Mannen, het is allemaal al zo spannend en misschien denk je hier niet zo snel aan maar je kan een huwelijksaanzoek ook laten filmen! Hoe gaaf is dat? Ik help je met de voorbereidingen en duik als een ware paparazzi met al mijn camera's achter de bomen. Zo film ik op gepaste afstand dat prachtige moment waarop jij je lief ten huwelijk vraagt. Iedereen weet dat dit een onvergetelijk moment in je leven is. Het zal je altijd bij blijven. Met beeld en geluid beleef je het weer. Super waardevol! 


ROWENA · DAVE

Een sprookjesachtig aanzoek op kasteel Ammersoyen. Dave ging er vol voor. Rowena was volledig verrast, want ze was in een heel complot meegenomen naar het kasteel. Dave vroeg haar midden op de ophaalbrug. Super romantisch!


ANNIE · HOSING

In groot geheim bereidde Hosing het aanzoek voor, voor zijn Annie. Hij had hierbij de hulp van één van de liefste weddingplanners uit het land: Evy IJsselstein van Evy's Proposal. Wat een prachtig sprookje. Kijk vooral deze film en laat je verrassen! De volgende toppers waren betrokken bij dit schitterende aanzoek:

Planning en Styling: Evy's Proposal

StylingLove You To The Moon and Back

Fotografie: Paco van Leeuwen Photography

Live zang: Katharina Grippaldi

Kunst: Fleur Kooiman

Afdrukken foto's: Postmaster Rotterdam

Catering: Plates & Glasses


DENNIS · MARIELLE

Dennis is een man die de zaken op waarde schat. Hij pakt dingen goed aan. Zo ook zijn huwelijksaanzoek! Hij had mooi weer geregeld, een prachtige locatie (Henschotermeer), styling door Te Leuk Trouwen, fotograaf Sander van Mierlo (Flexmi fotografie) en de planning lag bij Marielle Bouw van Tintelend Trouwen. Ik mocht dit prachtige moment op film vastleggen. Een ware uitdaging en super gaaf om te doen!