FIRST LOOK

Deze super gave winter wedding kwam op mijn pad via mijn vrienden van We.Capture (fotografen). Jim en Remco hadden mij voorgesteld bij het bruidspaar voor de videografie en al vrij snel bleek dat we een klik hadden. Heel blij mee, want deze bruiloft wilde ik 100% meemaken. Naast dat het een prachtig stel is, hadden ze alles zelf tot in de puntjes geregeld. Het begon al met het feit dat de first look bij aanvang van de trouwceremonie plaatsvond. Zo gaaf!! En ondanks het grote aantal daggasten was het zo'n enorm intiem moment tussen bruid en bruidegom. Als videograaf op een bruiloft kan je je geen beter scenario wensen.

KORTE SHOOT

De voorbereidingen van de bruid vonden plaats in het Oude Postkantoor in Brummen. Super mooi en stijlvolle locatie. De trouwceremonie vond plaats in de oude kern van Bronkhorst in de Trouwkapel aldaar. Na wat gesjouw met apparatuur (parkeren kan niet in de oude kern ;) ) kwamen we aan in de kapel. WAUW! Zo mooi! De trouwceremonie werd gedragen door prachtige trouwgeloften en speeches van ouders en getuigen. Heel indrukwekkend. Na de trouwceremonie ging ik samen met het bruidspaar en de boys van We.Capture een shoot doen in de oude kern van Bronkhorst. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit zo'n korte shoot gedaan (ik denk dat we maximaal 30 minuten bezig waren). Dit bruidspaar was echter zo comfortabel met de camera en fotogeniek dat het dankbaar schieten was. In een half uur hadden we de filmshots en foto's die we wensten.

DE FEESTAVOND

Het vervolg van de dag vond plaats in de Bronckhorst Hoeve. Prachtige locatie. Eerst een heerlijke winter borrel, gevolgd door diner en feest. Het geluid en licht tijdens het feest werd verzorgd door DJ Antoine en de DJ van de avond was Paul Rabbering (bekend van radio). Een te gek feest met een geweldige entree van het bruidspaar. Omringt door al hun familie en vrienden werden ze door een hysterische erehaag binnengehaald. Ik vond het zo'n tof moment dat ik de film er gewoon mee ben gestart. In de film zet het namelijk meteen de toon van de dag. Na wat drankjes bij de Gin Tonic Bar was het feest duidelijk aan. Door de heerlijke muziek heb ik uiteindelijk zelf ook nog even een dansje gewaagd. Moet kunnen toch? 

Leef mee met de Cinematic Wedding Film die ik van deze fantastische bruiloft heb mogen maken.  

Samenwerkende leveranciers: