FIRST LOOK VIDEOGRAAF BRUILOFT MAASTRICHT

De zogenaamde first look van een bruidspaar is altijd een bijzonder moment en één van de hoogtepunten op de trouwdag. De spanning vooraf. Hoe zal hij/zij er uit zien? Zal ze mij mooi vinden? En op dat moment staat de wereld even stil. Je ziet elkaar voor het eerst. De dag zit vol mooie momenten, maar de first look is toch wel mijn favo om te filmen. Alle emoties komen los. Bij het bruidspaar én bij de gasten. 

LOTTE WALDA - LIVE MUZIEK

Bij Nederlandse bruiloften is traditiegetrouw de first look meestal bij het ophalen van de bruid bij het ouderlijk huis. Maar hoe tof is het als dat belangrijke moment een schitterend onderdeel is van je trouwceremonie? Een explosie van emoties. Prachtig. De ceremonie (en de borrel) werd overigens muzikaal omlijst door de talentvolle en wonderschone Lotte Walda. Houd haar in de gaten!

THIESSEN WIJNKOOPERS

Terug naar deze prachtdag. Maureen en Gaston deden het. Gaston zag zijn beauty voor het eerst terwijl zij aan de arm van haar vader, te midden van alle dierbaren, werd weggegeven. Voor mij was het de eerste keer dat ik het zo meemaakte. Wat mij betreft mag dit vaker gebeuren. LOVE IT! De trouwerij van M&G was zonovergoten in het prachtige Maastricht. Het voelde voor mij als een destination wedding in eigen land. De zon, de buitengewoon lekkere wijn van Thiessen Wijnkoopers en dat lekkere Limburgerse dialect. Ik hou d'r van.

TAPIJN KAZERNE MAASTRICHT

De avond was een waar sprookje. In de voormalige Tapijn Kazerne in Maastricht werden kosten nog moeite gespaard om een de feestavond tot een gigantisch festijn te maken. Een super live band, de dikste lichtshow die ik in tijden heb gezien en een feest dat vanaf moment één aan was. Ik heb genoten. Als klap op de vuurpijl werd het bruidspaar al crowdsurfend naar ongekende hoogten gestuwd. Dat zin van die heerlijke momenten die je als filmmaker in de schoot geworpen krijgt. SLOW-MO TIME :)

Leef mee met de Cinematic Wedding Clip die ik voor hen mocht maken.  

Samenwerkende leveranciers: