DE GROTE DAG · ERVARINGEN

Zoals ik jullie waarschijnlijk al heb laten weten is het voor mij heel fijn om te weten hoe jullie alles hebben ervaren. Welke verwachtingen hadden jullie? Hoe hebben jullie mijn werkwijze ervaren en -heel belangrijk- hoe vinden jullie de films? Ik heb daarom twee verzoekjes aan jullie. Zouden jullie allereerst een (korte) review kunnen schrijven op mijn Google Business account. Dat hoeft echt geen hele lap tekst te zijn. Mogen een paar woorden of zinnen zijn. Om een review te schrijven moet je wel ingelogd zijn met een Gmail account.

Daarnaast zou ik het heel fijn vinden als jullie hieronder antwoord willen geven op een paar korte vragen. De input die jullie mij geven is niet alleen heel leerzaam, maar het helpt mij mogelijk ook met het schrijven van een stukje op mijn website over jullie bruiloft. Mijn dank is echt extreem groot als jullie mij hierbij willen helpen. EN HEEL GAAF: Door deze vragen te beantwoorden kan je iemand 50 euro korting geven op films van Jan Persoon Videografie!


Ik ga geen contact met ze opnemen, maar laat jij hen vooral weten dat ze 50 euro korting kunnen krijgen bij mij. Gaaf cadeautje toch?