KIPPIES EN HOUT

Op 17 juni 2017 trouwden Michel met zijn Kirsten. Of beter gezegd: zijn Kippie. Op een prachtige zomerdag was Kasteel Wijenburg het decor van hun sprookje. Check hier hun prachtige Wedding Film. Over liefde, kippies en hout hakken.  

HET VERHAAL VAN K&M

Tijdens de voorbereidingen op onze bruiloft, kwam Michel met het voorstel om naast de trouw fotograaf ook een videograaf te kiezen. Ik (Kirsten) zag niet echt de noodzaak, want een goede fotograaf kon immers heel goed de emoties vastleggen op een foto.  Toch? Michel gaf mij gelijk, maar vertelde toen dat je op een foto niet iemand zijn stem of speech zou kunnen vastleggen. En hoe mooi is het niet als je over een aantal jaar nog je opa en oma kan zien bewegen, lachen en praten op de film, terwijl ze er dan misschien al niet meer zijn? De grapjes, de dansjes, de muziek en het geluid van klinkende glazen kan je alleen horen en zien op video. Met die woorden heeft Michel mij direct overtuigd dat een videograaf een echte aanvulling is op het vastleggen van die ene mooie dag. 


Michel en ik hebben in het vervolg samen en apart van elkaar zitten Googlen naar een goede fotograaf. Michel is zeer technisch en gaf mij tips om op te letten tijdens het afstruinen van de websites. Ik ben meer van de uitstraling, de verhaallijn en het vastleggen van emoties en sfeer. Hier heb ik Michel op mijn beurt weer instructies en tips voor gegeven. Tijdens onze zoektocht kwamen we ineens uit bij Jan. Het was toen eigenlijk direct duidelijk dat dit onze videograaf moest zijn. Het plaatje paste namelijk direct! Jan had niet alleen een indrukwekkend portfolio met prachtige beelden, hij kon ook nog eens het technische verhaal achter zijn films vertellen met voorbeelden van zijn apparatuur en werkwijze. Het verhaal en de voorbeelden sloten dus perfect aan bij onze wensen. Ook de toon van schrijven op de website gaf weer dat het gewoon een jonge chille gast was, maar wel met verstand van zaken. Tijd dus voor een belletje.
 

Jan moest ons in eerste instantie teleurstellen, omdat hij al een optie op onze trouwdatum had staan. Maar hij beloofde dat als de optie gecanceld zou worden, wij de eerste zouden zijn die hij zou opbellen. Wij gingen met een teleurgesteld gevoel verder zoeken naar een andere videograaf. Tot ineens toch onverwacht een belletje kwam van Jan. De optie was niet doorgegaan! Wat een geluk voor ons! Nu nog een gesprek om te kijken of er een klik was, en dan was het wat ons betreft al rond!
 

Tijdens het gesprek zat het direct goed. Jan kon alle vragen beantwoorden die we voor onszelf hadden opgeschreven. Daarna hebben we uren door zitten praten zonder enig besef van de tijd. Pas toen het donker begon te worden, werden we ons bewust van de verstreken tijd. Ja hoor! Met Jan zat het wel goed. 
 

In de tijd tot de bruiloft was Jan goed bereikbaar en gaf hij op alle vragen antwoord. Toen uiteindelijk DE grote dag aangebroken was ging alles ook heel natuurlijk. Tijdens onze first look wilden Michel en ik eerst dat er niemand bij zou zijn. Maar omdat we zo’n goede klik hadden en ons op het gemak voelden bij Jan en Stephan Keereweer (de fotograaf De Grote Dag), mochten zij er wel bij zijn om het moment toch vast te leggen. Door de dag heen was Jan ook op een prettige manier aanwezig. Hij heeft met ons gelachen, maar ook serieus de mooiste beelden vastgelegd. Wij hebben van elke minuut van onze bruiloft kunnen genieten, en hij heeft dat vastgelegd. 
 

Ook het resultaat was/is super! Hij heeft precies de sfeer vastgelegd zoals wij dat mooi vonden. En iedereen aan wie we de teaser en de wedding clip hebben laten zien is er helemaal weg van! Wij hebben ook al de trouwfilm zelf en de film van de ceremonie gezien, maar binnenkort komen er nog een paar  vrienden die er met ons nog een keer naar willen kijken. Filmavondje!!  

Samenwerkende leveranciers: