EEN HEERLIJKE VOORJAARSZON OP HET KASTEEL

Het was eind april, een voorjaarszonnetje en het prachtige Kasteel Wijenburg. Wat mij betreft één van de fijnste locaties om mijn werk als videograaf uit te oefenen. Niet alleen omdat het een mooie locatie is met een prachtige boomgaard, mooie kasteelgracht en niet te vergeten alle karakteristieke ruimtes in het kasteel. Maar vooral omdat het personeel van het kasteel zo ontzettend gastvrij en hoffelijk zijn. En dan bedoel ik niet alleen richting de gasten, maar ook naar alle leveranciers toe. Ik als videograaf op een bruiloft ben er zeer bij gebaat als ik niet hoef om te kijken naar een randzaken. Johan en Marjel (gastheer en gastvrouw van het kasteel Wijenburg) zorgen er altijd voor dat het mij en alle overige leveranciers aan niets ontbreekt. Heel erg fijn!

Het mooie van deze bruiloft was dat het een enorm persoonlijk en relaxte dag was. Heel los. De persoonlijke tint zat 'm in het feit dat de ceremonie vlak vóór het avondfeest werd gehouden, waarbij één van de beste vrienden van het bruidspaar de BABS was. Hoe mooi wil je het hebben? Verder werd er tijdens het diner en de borrel prachtig gespeecht door ouders en getuigen. Schitterend. Als videograaf op een bruiloft kan je daar alleen maar van dromen, want door dat soort momenten ontvouwt zich een verhaal voor je camera.

Als kers op de taart kreeg ik na het opsturen van de films de grootste waardering terug van dit lieve stel. Ik was (en ben nog steeds) echt ontroerd over de mooie woorden. Met toestemming van het bruidspaar heb ik hieronder hun blijk van waardering geplaatst. Helemaal te gek :)  

HUN VERHAAL

Na je al meerdere malen te hebben bedankt en wellicht te hebben overspoeld met onze complimenten over de film die je hebt gemaakt, willen we graag een persoonlijk verhaal schrijven voor op jouw site.

Waarom? Omdat we mensen absoluut de kans niet willen ontnemen om een geweldige herinnering te hebben aan de bruiloft door jouw manier van filmen en monteren. De bewegende beelden zijn ons meer dierbaar dan de foto’s. Maar zo’n mooie film maken dat kan niet iedereen. Dat is echt een vak.

We hadden meteen een goed gevoel bij de toevallige ontmoeting en hebben je direct dezelfde avond al geboekt. Je bent een heel fijn warm mens en echt de beste videograaf die we maar konden wensen.

Je hebt het gevoel en de dag zo mooi weten te over te brengen. We krijgen zelf echt geen genoeg van de film. Het geluid, de muziek, de kleuren, de emotie en op het juiste moment de juiste beelden en tekst…en zelfs vanuit meerdere hoeken. We waren verbaasd dat je daar allemaal was. Je hebt onze hoge verwachtingen nog meer dan waar gemaakt. Zeker de weddingclip is door veel van onze gasten al bekeken en ook zij waren ontroerd.

Nogmaals Jan, we zijn je enorm dankbaar voor de mooiste herinnering aan onze dag. We hopen dat je veel bruidsparen zo blij kan maken als dat je ons hebt gemaakt.

Samenwerkende leveranciers: