LAATSTE KANS!

Vlak na de bruiloft hebben jullie de gemonteerde films digitaal als download ontvangen van mij. Uiteraard heb ik veel meer filmmateriaal in mijn archieven staan. Via deze weg wil ik jullie alsnog de zogenaamde ‘ruwe beelden’ ter beschikking stellen, want binnenkort zal ik ze uit mijn archieven moet verwijderen. Dit is dus de laatste kans! Ook wil ik jullie vragen om te checken of je de destijds toegestuurde montages veilig hebt opgeslagen. Ik adviseer je dat op minimaal twee harde schijven te doen, zodat je altijd een back-up hebt. Mocht je de films nergens kunnen vinden, dan bied ik ze graag nogmaals aan. Check hieronder wat de mogelijkheden zijn om alle filmbestanden in eigen bezit te krijgen.


PAKKET 1: DE FILMS

De films zoals ik ze destijds heb aangeleverd ontvang je nogmaals. Dit kan via een download-link* per e-mail of een opgestuurd USB-STICK (USB 3.0)**.

€29 (download-link)

€59 (USB-stick)

PAKKET 2: Wat je nog niet hebt gezien!

Je ontvangt alle ruwe filmbeelden van jullie mooie dag! Dat betekent heel veel losse onbewerkte filmbestanden, maar je weet zeker dat je alles hebt. Daarnaast ontvang je nogmaals de gemonteerde films (zoals pakket 1). Ook dit kan via een download-link* aangeleverd worden of per post worden opgestuurd op een nieuwe harde schijf (USB 3.0)**.

€299 (download-link)

€399 (USB harde schijf)

* Levering per download-link is verreweg het meest eenvoudig en het goedkoopste. Ik wil je er wel op wijzen dat het om grote bestanden gaat. Dit houdt in dat je een goede en stabiele internetverbinding nodig hebt (bij voorkeur een glasvezelverbinding) en voldoende opslagruimte. Ook raad ik je aan om de computer met een internetkabel aan te sluiten op je modem (dus geen WiFi). Als je twijfelt over je internetverbinding en opslagruimte adviseer ik je voor de USB-stick of USB harde schijf te gaan.

** Zowel de USB-stick als de USB harde schijf zijn nieuw en blijven in jouw bezit. Ik adviseer je de bestanden op nog minimaal één andere harde schijf te zetten zodat je altijd een back-up houdt.

BESTEL VIA DIT FORMULIER

Naam *
Naam
IK WIL GRAAG HET VOLGENDE BESTELLEN *
UIteraard voor het opsturen van de USB-stick of harde schijf, maar ook voor het opstellen van de factuur