RHEDEROORD MEETS TROUWLALA

De bruiloft van Maartje en Ewout op Landgoed Rhederoord was een hele bijzondere. Nadat Maartje het Trouwlala Event in september 2016 had bezocht, wist ze het zeker. De bruiloft van Maartje en Ewout zal en moest die super chique Trouwlala saus krijgen. En dat kregen ze. Namens Trouwlala waren de volgende leveranciers van de partij: Masha Bakker Fotografie, Fleur Pieterse (MUAH), Rietbergh (maatpak) en de Bakbar (zoete tafel). En uiteraard mocht ik als trotse Trouwlala videograaf het geheel op beeld en geluid vastleggen. En je moet het altijd maar weer afwachten, maar deze bruiloft voelde ook echt als een Trouwlala event :) En dat is precies wat we voor ogen hebben met z'n allen.

PRACHTIGE WOORDEN

Als videograaf op een bruiloft hoop ik altijd maar dat er mooie woorden worden uitgesproken op een bruiloft. Speeches kunnen zo prachtig en krachtig zijn. Persoonlijk vind ik dat mooier en leuker dan flauwe stukjes. Nou. Bij deze bruiloft viel ik met mijn neus in de boter. WAT EEN PRACHTIGE SPEECHES! Echt puur genieten. Bovendien vertelde deze speeches (o.a. van vader, zus en getuigen) het verhaal van Ewout en Maartje. Ik kon het daarom niet laten om in de wedding film deze speeches een rol te geven. 

KINDEREN BIJ DE FIRST LOOK

Een belangrijk element op deze prachtige bruiloft waren de vier kinderen van Maartje en Ewout. Wat een dotjes. Mijn favoriete moment op de dag was dan ook de first look. Ewout stond samen met zijn twee zoons Maartje op te wachten. En daar kwam Maartje aanlopen. Met aan beide handen haar twee dochters. Zie je het voor je? Gelukkig heb ik het gefilmd en kan je dit prachtige moment bekijken in de wedding film. 

HET VERHAAL VAN MAARTJE EN EWOUT

20 mei 2017 was onze grote dag op landgoed Rhederoord in de Steeg.

Tijdens het Trouwlala event in de STADSVILLA in het Sonsbeekpark (Arnhem) ontmoeten we Jan. We waren direct super enthousiast over zijn presentatie en leuke ideeën en vonden het een heel gaaf idee om naast de foto's ook onze trouwdag op bewegend beeld te vast te leggen.

De samen werking met Jan was echt super, van begin tot eind. We hadden een heel prettig en vooral gezellige voorbespreking en op de dag zelf liep alles gesmeerd en hadden we eigenlijk nauwelijks door dat er gefilmd werd. Het eind product is helemaal geweldig! Een supermooie clip van 6 minuten, de mooie lange film en ook nog de ceremonie en toespraken. We zijn er zo ontzettend blij mee (en de rest van onze vrienden n familie ook). De film is een supermooi document van de meest geweldige dag. En het is zo bijzonder dat onze kinderen de film later aan hun eigen kinderen kunnen laten zien.

Jan is echt een aanrader!

Samenwerkende leveranciers: