DE ZON BRAK DOOR OP KLOOSTER BETHLEHEM

Af en toe moet je een beetje geluk hebben met de locatie van een foto/film shoot op een trouwdag. Op deze prachtige dag liepen Bas, Joyce, Masha (fotografe) en ik de bossen in op zo'n 10 minuten rijden van Klooster Bethlehem. Een bos als zovelen dacht ik nog. Maar prompt brak de zon door (na een regenachtige ochtend) en bevond ik mij midden op een mossig zacht bed. Tussen de torenhoge bomen. De schoonheid van de natuur kan soms zo ontroerend zijn. En dan is dat ook nog de setting voor een shoot met een prachtig, lief en spontaan bruidspaar.   

TROUWLALA WEDDING

Dit was zo'n bruiloft waar alle ingrediënten klopte. Dat kan ook niet anders want dit was een onvervalste Trouwlala Wedding ;) Veel leveranciers van dit te gekke inspiratie-platform werkte mee aan het geluk van Bas en Joyce. Als filmmaker wordt ik daar onwijs enthousiast van, omdat ik dan zeker weet dat alle details tot in de puntjes zijn georganiseerd en gestyled. Het is dan zó tof om ziel en zaligheid in de film te leggen. Fantastisch. Als klap op de vuurpijl mocht ik ook nog samenwerken met fotografe Masha Bakker. Ik heb er al veel woorden aan vuil gemaakt, maar onze samenwerking is zo fijn. Ook op deze dag was het weer genieten.  

KLOOSTER BETHLEHEM

Het was mijn eerste bruiloft op de locatie Klooster Bethlehem (Haren (Oss)). Dit klooster is een onwijs sfeervolle trouwlocatie met alles aan boord: Een schitterende trouwkapel, een heerlijk restaurant, een mooi groot terras en tuin en een gigantische feestzaal. De kapel is magisch. Prachtige lichtval, fijn voor de film. Het was ook hier waar Bas en Joyce hun ja-woord gaven in de ontroerend mooie ceremonie van BABS Marielle Bouw van Tintelend Trouwen. Saillant detail: Maddy (de beste vriendin van Joyce en tevens bloemist van de bruiloft) zat jammer genoeg hoogzwanger thuis. Door een Skype-verbinding met één van de gasten kon ze toch de gehele trouwceremonie live meemaken. Mooi toch? Iedereen die er niet bij was, geen Skype-verbinding kon maken of gewoon lekker wil nagenieten heb ik deze Cinematic Wedding Film gemaakt ;) 

Samenwerkende leveranciers: