TROUWEN BUITENLAND: ITALIË - ORTA SAN GIULIO

Mijn allereerste bruiloft in het buitenland vond plaats in het schitterende Orta San Giulio in Italië. Sjon en Valentina gaven elkaar daar in de mooiste setting het ja-woord. Als videograaf levert zo'n setting ontzettend veel onrust op (in de goede zin van het woord natuurlijk). Continu - letterlijk continu - wil ik die rode knop op mijn camera indrukken, omdat we weer dwars door een filmset lopen. Een snoepwinkel dus. Als kers op de taart waren Sjon en Valentina ook nog eens een heerlijk stel om te filmen. Ik was dus helemaal in mijn element. Ik zou zeggen check vooral de film 'Deinen op de liefde' (zie hieronder) om een indruk te krijgen. 

TROUWFILM BUITENLAND: IMPROVISEREN

Naast dat het simpelweg fantastisch is om in zo'n omgeving te mogen filmen, is het ook gewoon een avontuur om in het buitenland je creativiteit los te laten gaan. Een constante prikkeling van beelden en ideeen, het moeten improviseren ter plaatse en de hulp vragen van de plaatselijke bewoners/toeristen. ALS DAT PERFECTE SHOT MAAR LUKT! Daar is het allemaal om te doen :)  

TROUWFILM BUITENLAND CREW

Hoe gaaf de setting ook kan zijn, zonder fijne collega's ben je nergens. Voor de productie van deze film mocht ik samen werken met de volgende toppers: