VORSTELIJK TROUWEN IN BAARN: KASTEEL DE HOOGE VUURSCHE

Wat een fijne locatie is dit toch. Vriendelijke mensen, een prachtig kasteel en een mooie tuin. Meer heb je eigenlijk niet nodig. Daarnaast is Kasteel de Hooge Vuursche gelegen midden in het bos. Dus ook dat biedt veel uitvalsmogelijkheden voor foto’s en films. Op de grote dag van Ida en Remco zijn we zelfs nog naar een ander kasteel/landgoed gegaan, namelijk Kasteel Groeneveld. Dit kasteel ligt op een paar minuten rijden van kasteel de Hooge Vuursche. Ida en Remco hadden bij Groeneveld onder andere een heerlijke lunch gepland.

Terug op kasteel de Hooge Vuursche begon de ceremonie. Het was een prachtige ceremonie waarin Ida en Remco ook schitterende woorden voor elkaar hadden in de vorm van trouwgeloften. Na een ontspannen borrel en heerlijk diner gingen de voetjes van de vloer tijdens het avondfeest. Wat een prachtige dag!

HUN VERHAAL

En toen was het zo ver, 13 weken na onze bruiloft ontvingen we van Jan een prachtige verzameling films; een korte film (5 minuten), die we inmiddels al tientallen keren aan familie en vrienden hebben laten zien. Een documentaire van onze hele dag (50 minuten), waar we samen al een aantal keer met veel aandacht naar gekeken hebben én een volledige registratie vanuit meerdere perspectieven van onze trouwceremonie en de speeches tijdens het diner.

Het feit dat je zo'n mooi pakket krijgt is slechts één van de redenen dat je voor Jan moet kiezen, en niet de belangrijkste.. ;-)

De films hebben ontzettend veel sfeer, laten alle belangrijke details van de dag zien en zijn super knap gefilmd en in elkaar gemonteerd.

Het is al in veel andere reviews omschreven, maar Jan heeft PASSIE voor wat hij doet. Dat merk je aan alles, en het contrast is duidelijk zichtbaar ten opzichte van veel andere mensen die bijgedragen hebben aan onze bruiloft. Ook zij hebben hun werk heus goed gedaan, maar bij Jan merk je dat hij een ontzettende drive heeft om er écht iets heel erg moois van te maken. Hij zal ongetwijfeld veel bruiloften doen in een jaar, maar daar merk je bij Jan dus helemaal niets van; hij geeft zich voor de volle 100% en dat hebben we ontzettend gewaardeerd; het resultaat mag er zijn!

Hij viel gedurende de dag nauwelijks op (behalve bij wat vrouwelijke gasten...) en was ontzettend enthousiast en vriendelijk. Het voortraject, met een ontmoeting waarin we elkaar goed leerden kennen en Jan duidelijk aangaf hoe zijn product werkt en er uit zou gaan zien, hebben we ook als erg prettig ervaren.

We hebben een hele mooie bruiloft gehad waar veel mensen een bijdrage aan geleverd hebben, maar als we één iemand aan zouden mogen raden, dan is dat Jan Persoon. Twijfel je nog? Bekijk zijn Vimeo-kanaal eens! ;-)