EEN STRANDBRUILOFT IN PORTUGAL

Niels en Nathalie vormen een bijzonder verhaal. Om hun verhaal te begrijpen kan je het best de film bekijken. Die spreekt boekdelen. De bruiloft was magisch. Met een zeer klein en intiem groepje gasten en de tofste leveranciers (check hieronder), reisden we af naar Lissabon. Vanuit daar is het een kleine 2 uur reiden naar de kustplaats Nazare. Nazare staat bekend om de surfkampioenschappen. En dat hebben we gemerkt! Er stond een stevige wind. Ondanks de wind was het uitstekend uit te houden op het strand in de zon. Enige praktische probleem wat er dan kan opspelen is het de geluidopnames voor de film. Gelukkig ben ik op dit soort extreme situaties voorbereid. Zowel de speeches als de geloften heb ik kraakhelder kunnen opnemen, ondanks dus die harde wind.

De setting van de bruiloft was dus prachtig. Op het strand met op de achtergrond de woeste Atlantische Oceaan en een hoge krijtrots. Majestueus.

Het is altijd ontzettend fijn om omringd te zijn door prettige mensen. Op deze trip hebben we eigenlijk alleen maar lol gehad met z’n allen. Het was een prachtige ervaring. De dag ná de bruiloft zijn we nog even Lissabon in geweest om een after wedding shoot te doen. Dat was prachtig, maar ook afzien. De thermometer tikte namelijk de veertig graden aan! Totaal ander verhaal dus dan een dag eerder op het strand. Het heeft wel geleid tot extreem mooie beelden en een film waar ik trots op ben. Nadat ik de films heb opgestuurd kreeg ik ook nog eens een fantastische reactie van het bruidspaar:

We zijn sprakeloos, zo perfect heeft Jan onze droom vastgelegd. Een geweldig fijn persoon om mee samen te "werken". Jan heeft een zeer goed oog voor detail, timing en weet de emoties op precies de juiste manier vast te leggen. Het werk wat Jan geleverd heeft is zoveel meer dan we hadden kunnen hopen. Elke keer als we de film(s) terug zien zijn we weer terug in die mooie momenten in Portugal.

Jan vanuit ons hart super bedankt!  

Leveranciers op een rijtje: