EEN PRACHTIGE TROUWFILM OP LOCATIE HUIS DE VOORST

Op een mooie dag in juni trouwden de lieve Anne met haar Martijn. De locatie was Huis de Voorst in Eefde. Ik was er nog nooit geweest, maar direct toen ik 's ochtends de oprijlaan opreed was ik verbluft door de schoonheid. Na aankomst kwam vrijwel direct de fotografe van vandaag aan, Nicole Bosch. Ook Nicole was nieuw voor mij, maar de samenwerking verliep uitstekend! Met elkaar blijven communiceren, bepaalde zaken afstemmen en elkaar vooral de ruimte gunnen is hierin ontzettend belangrijk. Dat liep dus perfect!

Na een mooie shoot rondom de locatie begin de trouwceremonie onder een schitterende boom. Een beetje fris met af en toe een windvlaag, maar de liefde warmde  de harten van alle aanwezigen. Als kers op de taart hadden Anne en Martijn prachtige geloften voor elkaar geschreven. Kippenvel... Als videograaf op een bruiloft zijn mooie geloften zo fijn om vast te leggen.

HET VERHAAL VAN ANNE EN MARTIJN

"Op 16 juni 2017 gaven we elkaar bij landgoed Huis de Voorst het ja-woord. In het koetshuis werden 's ochtends afzonderlijk de voorbereidingen getroffen. Jan was hierbij aanwezig en heeft dit prachtig vastgelegd. Het moment dat ik (Anne) door de (schoon)moeders in mijn jurk werd gehesen is waardevol om op beeld te hebben. Hierna volgde de first look waarvoor Jan de perfecte plek heeft uitgezocht. Het was fijn om hierbij door Jan begeleid te worden. Jan is namelijk erg betrokken en fijn in de communicatie. De manier waarop de first look is vastgelegd is ons zoveel waard. Na de first look volgde de ceremonie met al onze gasten. De ceremonie bestond onder meer uit live muziek, een prachtige toespraak van de babs en geloften. Ook deze momenten zijn wederom mooi vastgelegd. Het is fijn om de ceremonie nogmaals her te beleven. Jan heeft werkelijk alle mooie momenten gefilmd. Voor ons gevoel heeft hij geen enkel punt van de ceremonie gemist. En dat terwijl hij niet aanwezig leek te zijn tijdens de ceremonie. 's Middags volgde een borrel en een etentje en 's avonds een feest. Ook deze momenten staan mooi op beeld.

Kortom: Jan heeft onze dag prachtig weten vast te leggen. We hebben de films (inmiddels al tig keer) met trots en veel tranen terug gekeken. De films geven zo mooi weer wie we zijn, wat we voor elkaar voelen, met wat voor een fijne mensen we zijn omringd en wat voor een fantastische dag we hebben gehad. En de weddingclip, magisch! De beelden die zo mooi passen bij de tekst van de geloften, de bewegingen op de muziek, overal is over nagedacht, fantastisch! 
 

Na onze bruiloft beseften we ons al te goed dat we een magische dag als deze nooit meer mee zullen mee maken. Door de beelden kunnen we onze dag zo vaak herbeleven als we zelf willen. Dit is zo'n mooie herinnering die we altijd zullen koesteren. Deze investering is meer waard dan een huwelijksreis. We bevelen Jan van harte aan. Martijn & Anne"

Samenwerkende leveranciers: