SLOT DODDENDAEL ALS TROUWLOCATIE

Omdat ze zo ontzettend dol zijn op die mooi april bloesem. Dat was één van de redenen dat Jolanda en Johan graag op Slot Doddendeal het ja-woord wilden geven. Het Slot beschikt namelijk over een enorme tuin met talloze magnolia bomen. Schitterend! 

AMAZING GRACE OP DE MONDHARMONICA

Johan wilde zijn Jolanda tijdens de trouwceremonie graag verrassen door Amazing Grace op de mondharmonica te spelen. Het mooie hiervan was dat net vóór de first look (in de tuin van het Slot) Johan nog even wilde oefenen. Dit leverde mij hele waardevolle beelden op. Ik vond het zó gaaf van Johan, dat ik er zelfs de film mee open. Het zet de toon wat mij betreft. Het geeft precies aan wat de liefde tussen deze twee prachtmensen inhoudt. 

HET VERHAAL VAN JOLANDA EN JOHAN

Waarom zijn jullie getrouwd op Slot Doddendeal?

We hebben gekozen voor Slot Doddendael omdat we vielen voor de boomgaarden en hoopten op veel bloesem. En aangezien het weer onvoorspelbaar is in Nederland wilden we ook een mooie binnenlocatie. Slot Doddendael heeft het beide. En fijn dat de hele dag op 1 locatie gevierd kan worden.

Welke toppers hebben jullie dag onvergetelijk gemaakt? 

Marscha van Druten van Odiza fotografie; een fijne meid die prachtige foto's maakt.
Eva Schuurman; de liefste en beste babs!
Kim de Wit van Wit en Weddings; heeft alles tot in de puntjes geregeld.
Saray Verlinden van LoveMyWedding; haar en makeup; fijne meid die kan toveren!


Waarom hebben jullie gekozen voor een trouwfilm en kunnen jullie beschrijven waarom ik de gelukkige ben geweest om dit prachtige verhaal te verbeelden :) ?

Ik (jolanda) ben/was een fotomens en vond dat het belangrijkste. Johan wilde echter absoluut ook een film en daar ben ik hem nog dankbaar voor want ik moet toegeven dat het veel meerwaarde heeft. En waarom jij? Tja, in het doolhof wat internet heet, werden we gelukkig door Kim op jou geattendeerd en na het zien van jouw website waren we erg gecharmeerd van jouw werk; het vakmanschap en het pakken van sfeer getuigt van liefde voor je werk denk ik. Het blijft een gevoelskwestie en dat bleek te werken! Kennelijk geeft jouw website de juiste sfeer aan en was de kennismaking daarna de bevestiging dat het goed zat...

 

Samenwerkende leveranciers: