Natuurlijk ben je benieuwd naar hoe die films er dan uit zien! Hieronder heb ik een selectie gemaakt. Onderaan de selectie vind je bovendien nog meer thumbnails van bruiloftfilms. Als je mijn films mooi vindt, kijk dan verderop deze pagina hoe we wat voor elkaar kunnen betekenen. Veel kijkplezier! 

Foto's op deze pagina: Masha Bakker Photography

JUST SAY YES!

Dennis. Een man die dingen goed aanpakt. Zo ook zijn huwelijksaanzoek! Hij had mooi weer geregeld, een prachtige locatie (Henschotermeer), styling door Te Leuk Trouwen, fotograaf Sander van Mierlo (Flexmi fotografie) en de planning lag bij Marielle Bouw van Tintelend Trouwen. Ik mocht dit prachtige moment op film vastleggen. Een ware uitdaging en super gaaf om te doen!


KNALLEN!

Manon en Michiel opende hun feest samen met AL HUN GASTEN. Wat een knaller van een openingsdans :)


NEXT DAY EDIT

Jori en Tim zijn op 13 juni 2015 getrouwd. Dit was zo'n dag met alles erop en eraan. Mooie auto's, paarden, een ceremonie in de achtertuin en een mooi stel :) De volgende dag meteen al een 60 seconds-sneek-peek online gezet!


BEDANKJE

Het was een prachtige dag. Héél warm, maar schitterend. Esmée en Daniel zijn getrouwd op 5 juni 2015 in Nijkerk. Na de taart en champagne ben ik de studio ingedoken, zodat ik 's avonds een montage online had staan. Het linkje van de montage had ik vooraf al aan Esmée en Daniel gegeven zodat zij het in hun bedankje voor de gasten konden verwerken. SWEET!


Naast deze selectie van mijn trouwfilms, heb ik er nog véél meer :) Have fun!