DOCUMENTAIRES

Boeiende verhalen verbeelden is het mooiste dat er is. Ergens induiken en tot de absolute kern komen. Het is ook een verfrissende manier om jezelf, bedrijf of product te presenteren. Laat de kijker jouw verhaal ontdekken.    


DoCUMENTAIRE: THREESOME JAZZ - DE ESSENTIE

Threesome Jazz is waarschijnlijk de beste jazzcover band in Nederland. In deze short doc probeer ik hun verhaal te duiden. De essentie van hun muziek en plezier. Deze short doc is opgenomen tijdens de Live Sessies van de band in de City Lounge in Apeldoorn. De komende tijd gaan we druppelsgewijs live tracks releasen van dit geweldige optreden!


DoCUMENTAIRE: BAS BONS | SLAAPSTAND

Vriend en muzikant Bas Bons heeft zijn droom verwezenlijkt: Zijn eigen album 'Wakker'. Hoe vet? Een album met eigen liedjes. Om Wakker te presenteren aan het grote publiek mocht Bas een optreden geven met zijn 10-koppige band in theater De Lieve Vrouw in Amersfoort. Ter voorbereiding maakte ik deze korte film over proces naar de release van het album 'Wakker'. De film heet 'Slaapstand'.


DoCUMENTAIRE: HET BADABOUNCE GEVOEL

Streetdanceschool Badabounce uit Nijkerk bestaat 10 jaar. Vanwege deze mijlpaal mocht ik 'embedded' gaan rondom de grote jubileumshow in Theater De Flint in Amersfoort. Het resultaat is een Short Doc over alles waar Badabounce voor staat; Het Badabounce gevoel. Hiernaast zie je de trailer van deze docu. Check hier het volledige verhaal in de Short Doc 'Het Badabounce Gevoel'.