HET BADABOUNCE GEVOEL

Dit was zó bijzonder. In 10 jaar is streetdanceschool Badabounce gegroeid van 30 naar ongeveer 300 leden. Netjes, mooie cijfers. Maar wat het zo bijzonder maakt is dat ondanks de grootte van de school er nog steeds die familiaire fijne sfeer hangt. Dit komt vooral doordat de 'ziel' van de dansschool intact is gebleven in al die jaren. Want, nog steeds runt oprichter Jantina samen met haar man Jarno die hele dansschool. Petje af.

In 2016 bestaat Badabounce 10 jaar. Vanwege deze mijlpaal mocht ik 'embedded' gaan rondom de grote jubileumshow in Theater De Flint in Amersfoort. Het resultaat is een prachtige Short Doc. Alles over vriendschap, de dansfamilie, waarden, passie voor dansen en dat hele bijzondere gevoel zie je in deze short doc: 'Het Badabounce Gevoel'.    

Ik ben ontzettend blij dat ik het heb mogen ervaren. Mijn dank gaat dan ook uit naar Jantina en Jarno van Badabounce en alle Badabouncers die zo prachtig wilden shinen voor mijn lenzen. Ik hoop dat deze documentaire het gevoel weet over te brengen.

Meer info, check:

www.badabounce.nl