REIZEN

Met het filmen van reizen is het ooit voor mij begonnen. Niets is leuker dan een andere omgeving, verschillende culturen en andere mensen te ontdekken. Schitterend om daar mooie filmdocumenten van te maken, vooral ook omdat de beelden je herinneringen levend houden. DOE HET OOK! Ik zou het leuk vinden als mijn films jou hiervoor inspireren. Enjoy!


REIZEN: Kefalonia - Calmness

Kefalonia is de parel van Europa als je het mij vraagt. Een (vrij onbekend) Grieks eiland en ontzettend mooi. In de zomer van 2015 was ik op het eiland en kwam ik in aanraking met Afroditi, een Griekse vrouw die haar pensioen gaat doorbrengen op dit eiland. Check haar verhaal en de beauty van dit eiland in deze korte film.  


REIZEN: Barcelona Vibes

Heeft deze stad nog een introductie nodig? Ik dacht het niet. Wat een inspiratiebron!


REIZEN: Hopping Greece

Niets is fijner dan met de backpack op de rug te eilandhoppen in Griekenland. Vanuit Pireaus (de havenstad van Athene) vertrekken dagelijks tientallen boten naar de eilanden van onder andere de Cycladen en de Ionische zee. Languit gestrekt op het dek zonnen, met de backpack in de nek. En uiteindelijk beland je dan op een paradijselijk eiland. WOW!


REIZEN: Caraïbische cruise

Wij dachten altijd dat een cruise niet aan ons besteed zou zijn. Dat wij meer van het backpacken zijn. Begrijp me goed, backpacken is geweldig maar een cruise kan ook best relaxed zijn :) Het is een compleet andere manier van reizen, maar daardoor niet minder leuk. Check deze korte impressie! 


REIZEN: Kopenhagen in 30 seconde

Kopenhagen is de ideale stad voor een korte citytrip. Leuke mensen, goed eten en héél veel te doen. Dikke aanrader dus :)