MARKETING WORKSHOP VOOR VIDEOGRAFEN

Op 8 maart 2018 geef ik samen met fotograaf Sander van Mierlo (Flexmi Fotografie) dé allereerste marketing workshop voor videografen. In onze branche wordt weinig aandacht besteed aan marketing en het verkrijgen van de klanten die bij jou passen. Dat is jammer, want het is één van de belangrijkste onderdelen van een goede en gezonde business (naast mooi werk leveren uiteraard). 

Met onze gedeelde passie voor beelden, verhalen en liefde komen we er niet. Om ervan te kunnen leven heb je toch echt een minimum aantal opdrachten per jaar nodig. En dan ook nog het liefst leuke opdrachten, of bruidsparen die perfect bij jou passen. Door de juiste marketing toe te passen is mij dit gelukt en heb ik drie jaar geleden mijn baan als ingenieur kunnen opzeggen om mijn passie te volgen. Benieuwd hoe jij dit voor je eigen business kan bereiken? Doe gezellig mee met onze workshop! 

Ons doel is om jou te laten inzien waar je je marketing kan verbeteren en waar er nog (ongebruikte) mogelijkheden liggen. Ook geven we je inzicht wat je marketing kan en mag kosten. Met handige en slimme tips zal jouw marketing strategie een flinke boost krijgen. Wij gaan het je allemaal leren!

DON’T BUILD LINKS, BUILD RELATIONSHIPS
-RAND FISHKIN

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de workshop. De workshop zal op een prachtige locatie in Nijmegen gegeven worden waar aan alles gedacht is. Fijne parkeerplaatsen, heerlijke stoelen waar je gerust 5 uur op aandachtig naar mij kunt gaan luisteren 😉 en een smakelijke lunch. De workshop zal ongeveer 5 uur duren met een eventuele uitloop. De kosten bedragen €327 ex. 21% BTW. Verzeker jezelf van een plek en vul onderstaand formulier in!


OVER JAN – JAN PERSOON VIDEOGRAFIE

Jan houdt van film en verhalen. Dat is zijn passie. Door juiste keuzes te maken in zijn business en een heldere marketing strategie heeft Jan drie jaar geleden zijn baan op kunnen zeggen en is Jan van zijn passie gaan leven.

"Een goede marketing gaat bij mij redelijk vanzelf. Maar als ik het goed analyseer dat is vrijwel alles wat je doet marketing-gerelateerd. Eigenlijk ben ik 24/7 met marketing bezig. Wat ik hiermee bedoel leg ik je allemaal uit tijdens de workshop."    

OVER SANDER – FLEXMI FOTOGRAFIE

Sander van Mierlo is de drijvende kracht achter FLEXMI fotografie. Marketing zit in zijn bloed. Sander heeft in 2 jaar tijd zijn vaste baan op kunnen zeggen. En als fulltime bruidsfotograaf kan hij goed leven van zijn fotografie. Door de jaren heen heeft Sander een manier gevonden om marketing toe te passen zonder dat het voelt als een verkoop truc.

Dit is wat Sander zegt over Markting en de workshop die we gaan geven: "Hoe tof is het als jij je bruidsparen kunt vinden en kunt verkopen wat jij graag wilt en bij hen past? De valkuilen die ik ben tegengekomen en heb overwonnen hebben mij sterker gemaakt als bruidsfotograaf en heeft ervoor gezorgd dat mijn marketing strategie past bij mijn bedrijf. Mijn visie; marketing hoeft niet veel te kosten zolang je het maar op de juiste manier toepast. En ik ga het je allemaal leren in deze Marketing Workshop!"

WAT GAAN WE ALLEMAAL BEHANDELEN?

Het hele marketing traject zal uitgelegd gaan worden. Van het posten van content op social media, beurzen waar je aan kunt deelnemen tot en met het trouwgesprek bij jou thuis op de bank en hoe hiermee om te gaan om het maximale eruit te halen. Allemaal benaderd vanuit onze eigen ervaringen. 

Omdat de workshop gericht is op jou als videograaf zullen alle tips en tricks ook meteen toepasbaar zijn. Je kunt na de workshop meteen aan de slag! Tof he! Marketing hoeft niet veel te kosten, als je het op de juiste manier gebruikt kan het zelfs gratis! WHAT? Yup, gratis! Wij gaan je laten zien hoe je je doelen kunt behalen door een paar simpele marketing strategieën.

De workshop is zo opgebouwd dat wij niet alleen vertellen wat bij mij werkt maar gaan we samen ook kijken wat bij jou kan werken! Het zal dus niet alleen een verhaal zijn over mijn strategie maar een interactieve workshop waar jij meteen wat aan hebt!