RESERVEER JOUW TROUWDATUM VOOR 2020

Vind je mijn films mooi en wil je graag dat ik op jouw GROTE dag kom filmen? Check dan snel mijn beschikbaarheid in 2020, want dat jaar is inmiddels al voor 40% volgeboekt. Vul onderstaand formulier in en ik laat je dan zo snel mogelijk weten of jullie datum nog beschikbaar is in mijn agenda. Als ik nog beschikbaar ben, stuur ik jullie vervolgens een linkje met wat nadere info. Ook vraag ik aan jullie om wat meer informatie over jullie en jullie trouwdag te sturen. Als dan blijkt dat we een perfecte match zijn voor elkaar, gaan we gezellig afspreken voor een bakkie koffie.

Gaan jullie trouwgeloften uitspreken naar elkaar? Are you going to exchange wedding vows? *
Voor mijn films zijn trouwgeloften (of gesproken woord) een zeer belangrijk element. Wedding vows are an extremely important element in my films.
Aan welk pakket denken jullie? Which package do you prefer? *
Geef een inschatting. In een later stadium zullen we gaan fine-tunen
Hebben jullie interesse voor extra filmproducten (zoals dronebeelden, ceremoniefilm, speeches etc.)? Are you interested in any extra items? *
Denk bijvoorbeeld aan een registratie van de complete trouwceremonie met meerdere camera's en microfoons, registratie van alle speeches, levering ruw materiaal etc. For example: capturing full wedding ceremony with multiple cams and mics, capturing of all speeches, raw footage etc.
Google, fotograaf, weddingplanner etc..
Hoe groot is jullie interesse? How do you think about booking me? *

Wij gebruiken je gegevens uitsluitend om een e-mail te sturen dan wel om telefonisch contact met je op te nemen. Door het verzenden van dit contactformulier ga je hiermee akkoord. Meer informatie over het gebruik van je persoonsgegevens vind je in onze privacyverklaring.