STRANDBRUILOFT IN NOORDWIJK - BLOTE VOETJES

Wie droomt daar niet van? Elkaar het ja-woord geven met al je geliefden om je heen, in de zon op de plek waar je je zo thuis voelt: Het strand van Noordwijk. Een echte strandbruiloft. Hoewel het KNMI anders voorspelde, werd het een prachtig zonnige dag. Ik liep daar echt rond met een vakantiegevoel. Blote voetjes in het zand, camera in de hand en knallen maar! 

PRACHTIGE STYLING

Zoals gezegd heerlijk weer, een prachtige ceremonie, maar de styling was om je vingers bij af te likken. Manuel en Jolanda houden van de jaren '50. Zowel muziek als de stijl uit die tijd vinden ze prachtig. Bianca en Rik van Perplexz hadden de schone taak om de bruiloft in deze jaren '50 stijl neer te zetten. EN HOE! Aan elk detail was gedacht. Het is teveel om op te noemen, dus check vooral de film hieronder. Eén van mijn hoogtepunten waren de originele (en werkende) Prestige Jukebox en het optreden van The Petticoats. Drie prachtige dames met nog mooiere stemmen. Check hun werk! En of dat nog niet genoeg was mocht ik met mijn camera-brother Sander van Flexmi Fotografie samenwerken.

Dit zijn ingrediënten waar je als videograaf op hoopt en van droomt. Thanks Manuel en Jolanda voor deze onvergetelijke dag!      

Leveranciers op een rijtje: