PORTFOLIO TROUWFILMS

Dit zijn ze. Mijn portfolio met de mooiste trouwfilms. Stuk voor stuk bijzondere verhalen, intrigerende mensen en de mooiste locaties. Ik maak de films niet volgens een standaard concept. Elke film is uniek. Perfect passend bij het bruidspaar en hun grote dag. Daarom ben ik er ook van overtuigd dat mijn portfolio je zal inspireren voor je eigen bruiloft. Enjoy!


HEILIGHEID IN ZUID-LIMBURG (AWARD WINNING TROUWFILM)

YEAH! In 2018 heb ik de award 'Beste trouwfilm 2018' gewonnen. Mijn winnende film is een korte teaser van een te gekke bruiloft in Zuid-Limburg. De BFFA wordt georganiseerd door het blad Bruid & Bruidegom. De award werd op 28 mei uitgereikt. Ik ben er super trots op! Check de film hieronder.


wat is liefde?

Deze bruiloft en deze mensen… Eén van de mooiste die ik heb mogen meemaken. Oordeel zelf.


WEDDING DAY RECAP

Even tussendoor: Een hele korte recap van een te gekke bruiloft. Zo gaaf om af en toe totale creatieve vrijheid te nemen!


LIEFDE EN SAMENZIJN OP SICILIE

Een korte trailer over wat nog meer gaat komen. Deze bruiloft op Sicilie was er één om nooit meer te vergeten. De locatie is natuurlijk prachtig, maar het bruidspaar en hun gasten maken het verhaal. Liefde


EEN RAKETJE

De ontmoeting tussen deze twee is een mooi verhaal. Het begin bij een raketje. Check het hier!


Het meest bizarre trouwweekend ooit

Trouwen op een eiland in Kroatië, want haar roots liggen daar. Door regen moest alles in het weekend omgegooid worden waardoor we begonnen met het feest en eindigden met het ja-woord. Nou ja. Ook daarna was het weer feest. Eén groot feest. Want deze lieverds zijn ook nog eens ontzettend goede vrienden. Met liefde gemaakt.


PUERTO RICO WEDDING FILM

In Nederland was het ijzig koud. Ik had het geluk om dit fantastische liefdesverhaal tussen de Puerto Ricaanse Charina en de Nederlandse Paco vast te leggen. Ikzelf ben verliefd geworden op dit prachtige eiland in de Caribische zee. Check deze Puerto Rico Wedding Film.


KOSTBAAR EN BREEKBAAR

Dit verhaal is de bijzonderste die ik heb meegemaakt. Ik kan het bijna niet onder woorden brengen. Daar zijn anderen beter in, zoals in dit geval de bruidegom. Marcel schrijft gedichten en blogs over het verwerken van het verlies van zijn overleden vrouw. Eline kwam op zijn blog terecht omdat zij haar man heeft verloren. In het verlies vonden zij elkaar. Het bruidspaar vertrouwde mij hun kwetsbare verhaal toe en gaven mij de vrijheid het vertalen naar een film. Zowel Niek als Leonie (de overleden echtgenoten) mochten hier zeker een rol in krijgen. Dit is het resultaat. Ik ben er enorm trots op. Met dank aan het gedicht van Marcel.


AMSTERDAM WEDDING FILM TEASER · ALLES ANDERS

Wat een unieke bruiloft was dit! Een heerlijk bruidspaar dat alles doet zoals zij willen. Een zwarte jurk, first look op de Dam, Amsterdamse hectiek en keiharde liefde. Check deze stoere teaser van de bruiloft van Giada en Juriaan!


KROATIE WEDDING FILM · HVAR Weekender preview

In een weekend vol liefde gaven Masha en Ronald elkaar het ja-woord. Goede vrienden van mij, dus extra speciaal. Ik kon het na thuiskomst niet laten om meteen alvast een korte preview te monteren!!


TROUWFILm MET TROUWGELOFTEN · EEN DUET

Deze film was één van mijn grootste uitdagingen. Want hoe verbeeld je zoveel liefde in een prachtig intens verhaal? Bijna niet te doen. Als klap op de vuurpijl had de bruidegom in plaats van trouwgeloften een liedje geschreven en live gezongen tijdens de ceremonie. Zijn jeugdidool (Thomas Acda) heeft zelfs meegekeken naar de tekst. Maar wat moet je nou als filmmaker als de geloften opeens een liedje zijn geworden? Nou. Gewoon het liedje als soundtrack gebruiken. Gecombineerd met een instrumentale versie had ik de mogelijkheid om de gesproken geloften van de bruid in het liedje te verwerken. Het resultaat: Een waar duet. Wat een verhaal. Wat een liefde. Echte Liefde. Check de film hier.


CATALIJNE EN MARTIJN · ALL IN

Deze mooie mensen wilden al hun bruiloftsgasten van begin tot eind erbij hebben. En dat kregen ze! Wat een feest. Eén van de leukste bruiloften die ik heb meegemaakt.


SOUTH AFRICAN WEDDING FILM

Terwijl het sneeuwde in Nederland trouwden Johan (Zuid-Afrikaan) en Jolanda (Nederlandse) in het prachtige vissersdorpje Paternoster in Zuid-Afrika. Wat een fantastische ervaring om hier bij te mogen zijn. Check hieronder alvast de teaser.


STERKER DAN STERK

Misschien wel het meest intense verhaal. Deze gaat over vechten voor alles en oprechte liefde van alles en iedereen om je heen.


TROUWEN OP SLOT DODDENDAEL

De bruiloft van Nieke en Ward was een sprookje. Een zonovergoten dag en de mooiste setting die je je kan voorstellen: De boomgaard bij Slot Doddendael. Ik had al bijna twee jaar lang contact met ze. Hierdoor konden we in overleg de dag een beetje vorm geven. Het was een super mooie ervaring. Hieronder zie je de film teaser. Check voor het volledige verhaal trouwen op Slot Doddendael.


TEASERS!

Hoe leuk is het als je kort na je bruiloft al een kort teasertje kan showen aan iedereen!


TROUWFILM: ZUID-AFRIKA MEETS HOLLAND

Wat een bijzonder verhaal is dit. Johan is een Zuid-Afrikaan met een prachtig groot hart. Jolanda komt uit Nederland en vond haar Zuid-Afrikaanse prins. Nu gaan ze samen door het leven. Gelukkiger dan ooit. Check hier hun verhaal.Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Check dan ook even de volgende thema-pagina's waarin ik uitleg wat je nóg meer kan doen je trouwfilms!


CHECK MIJN VIMEO-KANAAL VOOR VEEL MEER FILMS!