TROUWFILM OP DE TROUWDAG

DE GROTE DAG. Daar draait het natuurlijk allemaal om. Wat je van mij kan verwachten? Alles. Punt. Ik ben zo lang aanwezig als jullie willen en jullie ontvangen een volledig pakket aan montages: Een cinematic wedding film (ca. 5 minuten), een documentaite edit (ca. 30 minuten), de gehele trouwceremonie en eventuele speeches (geregistreerd met meerdere camera's en microfoons). Laat je alvast inspireren door de onderstaande cinematic wedding films. Als je mijn films mooi vindt, kijk dan verderop deze pagina hoe we wat voor elkaar kunnen betekenen. Veel kijkplezier!


NIELS & LEONIE | A True Love Story

Deze was zó ontzettend mooi. Check vooral het verhaal van Niels en Leonie. Echt betoverend. Op deze prachtige dag mocht ik onder andere samenwerken met de volgende leveranciers: Blik en Bloos Fotografie, Wit & WeddingsTintelend Trouwen en Kasteel Wijenburg.


DE CHAMPAGNESTREEK ALS DECOR 

Dit was een droombruiloft. Niet alleen omdat het in één van de mooiste gebieden van Frankrijk plaatsvond (de champagnestreek), maar ook omdat dit stel zo'n intens verhaal deelde. Kippenvel. Ik voel me gezegend dat ik dit weekend vol liefde mocht vertalen in hun film: Wedding film in France: It's You & Me. 


MALLORCA WEDDING FILM

Na mijn avontuur in de Champagnestreek mocht ik op reis naar het prachtige eiland Mallorca in de Balearen. Het huwelijk vond plaats in de binnenlanden van het eiland. Het grappige is, dat ik geen zee of strand heb gezien in dit liefdevolle weekend. Wel ben ik samen met het bruidspaar en fotografe Nienke van Denderen de dag ná de bruiloft op pad gegaan om de mooiste plekjes van het eiland te bezoeken. WAUW! Wat een natuurlijk schoon. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is het bruidspaar hun gang laten gaan in deze prachtige omgeving. Check voor nu even deze teaser. There's more to come! En check hier meer over de Mallorca Wedding Film


ZUID-AFRIKA EN NEDERLAND 

Wat een bijzonder verhaal is dit. Johan is een Zuid-Afrikaan met een prachtig groot hart. Jolanda komt uit Nederland en vond haar Zuid-Afrikaanse prins. Nu gaan ze samen door het leven. Gelukkiger dan ooit. Check hier hun verhaal.


MAARTJE + EWOUT · TROUWLALA MEETS RHEDEROORD

De bruiloft van Maartje en Ewout was een waar Trouwlala Event. En dit alles op de prachtige locatie Landgoed Rhederoord. Alles over de vier kinderen, de mooiste speeches en een geweldige first look kan je hier checken: Landgoed Rhederoord Trouwfilm


VOORJAARSZONNETJE · Kasteel Wijenburg

Het verhaal van deze twee love birds is er één om in te lijsten. ZO MOOI! Ze trouwden in een prachtig voorjaarszonnetje op Kasteel Wijenburg in Echteld. Check hun complete verhaal op Kasteel Wijenburg hier.


KIRSTEN + MICHEL · Sprookje

Juni 2017 trouwden Michel en Kirsten. Een verhaal over liefde, kippies en hout. Check hun Wedding Film Teaser alvast hier: Sprookje.


WINTER WEDDING!

Ja hoor! Een heuze winter wedding in december :) Helaas lag er geen dik pak sneeuw, maar zo vlak voor kerst is het de sfeer wel super romantisch hoor. Wauw. Check dit prachtige verhaal! 


FIRST LOOK BIJ CEREMONIE

Dit was een te gekke winter wedding waarbij de first look plaatsvond bij aanvang van de trouwceremonie. ZO tof! Dit was sowieso een hele mooie bruiloft met prachtige elementen en een bruidspaar waar je ik als videograaf heel blij van word! Check hier het verhaal van hun first look!


SJON & VALENTINA | Deinen op de liefde

Trouwen in Italië. Een droom voor velen. Voor Sjon en Valentina werd deze droom werkelijkheid. En ik mocht deze droom vereeuwigen. Wat een snoepwinkel voor een film maker :) Prachtige omgeving een een heerlijk stel! Voor de productie van deze film mocht ik samen werken met de volgende toppers: Trouwen Italië, Tintelend Trouwen, Capture Love en Korte Mette. Check hier het hele verhaal van mijn eerste bruiloft in het buitenland :)


MALU & WESLEY | Thuis Komen

Wat een dag! Heerlijk zonnetje, lieve mensen en een fantastisch liefdesverhaal. Check hun verhaal - Thuis Komen - in deze clip!


GASTON & MAUREEN | Cinematic Wedding Film

Trouwen in een wijnkelder in Maastricht. WAUW. Zeer smaakvol. En gewoon een heerlijk ontspannen bruiloft. 's Avonds ging het dak eraf met als hoogtepunt een crowdsurfende bruidegom en bruid. Ja ja, u leest het goed. Mijn hoogtepunt was de first look van dit prachtige stel op het moment dat Maureen aan de arm van haar vader werd weggegeven!!


LALEH & TIM | Iranian Knives and Dutch Stroopwafels

Laleh & Tim got married on the 23rd of July in 2016. A beautiful day full of Iranian customs and Dutch 'gezelligheid'! Deze bruiloft vond plaats op Landgoed Groot Warnsborn. De Fotografie werd verzorgd door Arv & Mayk Bruidsfotografie en 's avonds ging het dak eraf met Wedding DJ. Check hun IRANIAN-DUTCH Connection hier.


BAS & JOYCE | Cinematic Wedding Film

Soms val je met je neus in de boter. Wat een ontzettend gave foto/filmlocatie hadden Masha Bakker (fotografe) en ik tot onze beschikking. Een prachtig bos met een tapijt van mos. En ja hoor, de zon brak ook nog eens door. Ik kan je niet uitleggen hoe onrustig ik dan word. FILMEN! Bas en Joyce zijn ook nog eens super lieve mensen met een prachtig verhaal. Ze trouwden in het prachtige Klooster Bethlehem. Check het in deze film!


SEBAS & DAAN | Remember The Love

Een bruiloft in mijn thuisstad AMERSFOORT! En dan ook nog zo'n fantastisch stel :) Check hun prachtige dag in deze trouwfilm: Remember The Love!


ELLEN & FRANK 02·07·16 | Love is all Around

Een sprookjeshuwelijk. Op een kasteel. Met een prinses. En een prins. Ik overdrijf niet, deze bruiloft was er één uit het boekje. Echt GE-WEL-DIG. Mijn hoogtepunt was een zeer intiem moment tijdens het feest. Want om klokslag 00.00 uur waren Frank en Ellen 10 jaar samen. Al hun lieve vrienden hadden hiervoor een verrassing georganiseerd. Ik verklap niets, check vooral de film. Het heeft te maken met honderden telefoonlampjes. Check het hier. Leveranciers: Flexmi Fotografie, Dirk Zeelenberg (BABS), huwelijkdj.com.


JOLANDA & ROB 16·06·16 | Sudderlapjes en Liefdesverklaringen

Trouwen in het bos. Een stoet van de mooiste Volkswagen-busjes en een schitterend verhaal. HALLO!! Wat een schitterende bruiloft van twee heerlijke mensen. Voor de productie van deze film mocht ik samen werken met de volgende toppers: Tintelend Trouwen, Floor. Fotografie & Vormgeving, ID-DJ entertainment en WEstyling.


Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Check dan ook even de volgende thema-pagina's waarin ik uitleg wat je nóg meer kan doen je trouwfilms!


CHECK MIJN VIMEO-KANAAL VOOR VEEL MEER FILMS!