PORTFOLIO TROUWFILMS

Dit zijn ze. Mijn portfolio met de mooiste trouwfilms. Stuk voor stuk bijzondere verhalen, intrigerende mensen en de mooiste locaties. Ik maak de films niet volgens een standaard concept. Elke film is uniek. Perfect passend bij het bruidspaar en hun grote dag. Daarom ben ik er ook van overtuigd dat mijn portfolio je zal inspireren voor je eigen bruiloft. Enjoy!


HEILIGHEID IN ZUID-LIMBURG (AWARD WINNING TROUWFILM)

YEAH! In 2018 heb ik de award 'Beste trouwfilm 2018' gewonnen. Mijn winnende film is een korte teaser van een te gekke bruiloft in Zuid-Limburg. De BFFA wordt georganiseerd door het blad Bruid & Bruidegom. De award werd op 28 mei uitgereikt. Ik ben er super trots op! Check de film hieronder.


wat is liefde?

Deze bruiloft en deze mensen… Eén van de mooiste die ik heb mogen meemaken. Oordeel zelf.


EEN RAKETJE

De ontmoeting tussen deze twee is een mooi verhaal. Het begin bij een raketje. Check het hier!


Het meest bizarre trouwweekend ooit

Trouwen op een eiland in Kroatië, want haar roots liggen daar. Door regen moest alles in het weekend omgegooid worden waardoor we begonnen met het feest en eindigden met het ja-woord. Nou ja. Ook daarna was het weer feest. Eén groot feest. Want deze lieverds zijn ook nog eens ontzettend goede vrienden. Met liefde gemaakt.


PUERTO RICO WEDDING FILM

In Nederland was het ijzig koud. Ik had het geluk om dit fantastische liefdesverhaal tussen de Puerto Ricaanse Charina en de Nederlandse Paco vast te leggen. Ikzelf ben verliefd geworden op dit prachtige eiland in de Caribische zee. Check deze Puerto Rico Wedding Film.


KOSTBAAR EN BREEKBAAR

Dit verhaal is de bijzonderste die ik heb meegemaakt. Ik kan het bijna niet onder woorden brengen. Daar zijn anderen beter in, zoals in dit geval de bruidegom. Marcel schrijft gedichten en blogs over het verwerken van het verlies van zijn overleden vrouw. Eline kwam op zijn blog terecht omdat zij haar man heeft verloren. In het verlies vonden zij elkaar. Het bruidspaar vertrouwde mij hun kwetsbare verhaal toe en gaven mij de vrijheid het vertalen naar een film. Zowel Niek als Leonie (de overleden echtgenoten) mochten hier zeker een rol in krijgen. Dit is het resultaat. Ik ben er enorm trots op. Met dank aan het gedicht van Marcel.


AMSTERDAM WEDDING FILM TEASER · ALLES ANDERS

Wat een unieke bruiloft was dit! Een heerlijk bruidspaar dat alles doet zoals zij willen. Een zwarte jurk, first look op de Dam, Amsterdamse hectiek en keiharde liefde. Check deze stoere teaser van de bruiloft van Giada en Juriaan!


KROATIE WEDDING FILM · HVAR Weekender preview

In een weekend vol liefde gaven Masha en Ronald elkaar het ja-woord. Goede vrienden van mij, dus extra speciaal. Ik kon het na thuiskomst niet laten om meteen alvast een korte preview te monteren!!


TROUWFILm MET TROUWGELOFTEN · EEN DUET

Deze film was één van mijn grootste uitdagingen. Want hoe verbeeld je zoveel liefde in een prachtig intens verhaal? Bijna niet te doen. Als klap op de vuurpijl had de bruidegom in plaats van trouwgeloften een liedje geschreven en live gezongen tijdens de ceremonie. Zijn jeugdidool (Thomas Acda) heeft zelfs meegekeken naar de tekst. Maar wat moet je nou als filmmaker als de geloften opeens een liedje zijn geworden? Nou. Gewoon het liedje als soundtrack gebruiken. Gecombineerd met een instrumentale versie had ik de mogelijkheid om de gesproken geloften van de bruid in het liedje te verwerken. Het resultaat: Een waar duet. Wat een verhaal. Wat een liefde. Echte Liefde. Check de film hier.


CATALIJNE EN MARTIJN · ALL IN

Deze mooie mensen wilden al hun bruiloftsgasten van begin tot eind erbij hebben. En dat kregen ze! Wat een feest. Eén van de leukste bruiloften die ik heb meegemaakt.


de macedonische zon en nederlandse warmte

C+B trouwden in kasteel Duurstede met al hun geliefden om hen heen. Ongeveer de helft van de gasten kwam uit Macedonie, het geboorteland van de bruidegom. Dat hebben we geweten! Wat een knalfeest. En niet om de minste plaats vanwege een ontzettend gaaf optreden van een brassband tijdens het avondfeest. Geniet mee!


SOUTH AFRICAN WEDDING FILM

Terwijl het sneeuwde in Nederland trouwden Johan (Zuid-Afrikaan) en Jolanda (Nederlandse) in het prachtige vissersdorpje Paternoster in Zuid-Afrika. Wat een fantastische ervaring om hier bij te mogen zijn. Check hieronder alvast de teaser.


LAURA + DANNY · WAT EEN GELOFTEN!

Een film waarin zoveel emotie zit... wat houd ik van dit bruidspaar! Eigenlijk wil ik er niet teveel woorden aan vuil  maken. Pak een tissuedoos en check dit boeiende verhaal!


EEN NEDERLANDSE TROUWFILM MET ITALIAANSE SFEREN

Hier was 'the golden hour' ook echt goud. Hoe een piloot en stewardess liefde voor het leven ontdekten. Check het hier. 


STERKER DAN STERK

Misschien wel het meest intense verhaal. Deze gaat over vechten voor alles en oprechte liefde van alles en iedereen om je heen.


TROUWEN OP SLOT DODDENDAEL

De bruiloft van Nieke en Ward was een sprookje. Een zonovergoten dag en de mooiste setting die je je kan voorstellen: De boomgaard bij Slot Doddendael. Ik had al bijna twee jaar lang contact met ze. Hierdoor konden we in overleg de dag een beetje vorm geven. Het was een super mooie ervaring. Hieronder zie je de film teaser. Check voor het volledige verhaal trouwen op Slot Doddendael.


TEASERS!

Hoe leuk is het als je kort na je bruiloft al een kort teasertje kan showen aan iedereen!


TROUWEN OP DE BODEM VAN DE ZEE

Wat wonen we toch in een mooi landje. Sandra en Jasper kozen het ruime sop en trouwden op de bodem van de Waddenzee. Een zeer bijzondere ervaring! Check mijn en hun verhaal hier op de bodem van de waddenzee.


NIELS + LEONIE | A True Love Story

Deze was zó ontzettend mooi. Check vooral het verhaal van Niels en Leonie. Echt betoverend. Op deze prachtige dag mocht ik onder andere samenwerken met de volgende leveranciers: Blik en Bloos Fotografie, Wit & WeddingsTintelend Trouwen en Kasteel Wijenburg.


TROUWFILM: DE CHAMPAGNESTREEK ALS DECOR 

Dit was een droombruiloft. Niet alleen omdat het in één van de mooiste gebieden van Frankrijk plaatsvond (de champagnestreek), maar ook omdat dit stel zo'n intens verhaal deelde. Kippenvel. Ik voel me gezegend dat ik dit weekend vol liefde mocht vertalen in hun film: Wedding film in France: It's You & Me. 


ANNE + MARTIJN · TROUWFILM HUIS DE VOORST

Op een mooie dag in juni trouwden Martijn met zijn Anne op Huis de Voorst in Eefde. Check hun verhaal en film hier.


MALLORCA WEDDING FILM

Na mijn avontuur in de Champagnestreek mocht ik op reis naar het prachtige eiland Mallorca in de Balearen. Het huwelijk vond plaats in de binnenlanden van het eiland. Het grappige is, dat ik geen zee of strand heb gezien in dit liefdevolle weekend. Wel ben ik samen met het bruidspaar en fotografe Nienke van Denderen de dag ná de bruiloft op pad gegaan om de mooiste plekjes van het eiland te bezoeken. WAUW! Wat een natuurlijk schoon. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is het bruidspaar hun gang laten gaan in deze prachtige omgeving. Check voor nu even deze teaser. There's more to come! En check hier meer over de Mallorca Wedding Film


TROUWFILM: ZUID-AFRIKA MEETS HOLLAND

Wat een bijzonder verhaal is dit. Johan is een Zuid-Afrikaan met een prachtig groot hart. Jolanda komt uit Nederland en vond haar Zuid-Afrikaanse prins. Nu gaan ze samen door het leven. Gelukkiger dan ooit. Check hier hun verhaal.


MAARTJE + EWOUT · TROUWLALA MEETS RHEDEROORD

De bruiloft van Maartje en Ewout was een waar Trouwlala Event. En dit alles op de prachtige locatie Landgoed Rhederoord. Alles over de vier kinderen, de mooiste speeches en een geweldige first look kan je hier checken: Landgoed Rhederoord Trouwfilm


KIRSTEN + MICHEL · Sprookje op kasteel Wijenburg

Juni 2017 trouwden Michel en Kirsten. Een verhaal over liefde, kippies en hout. Check hun Wedding Film hier: Sprookje.


TROUWFILM: WINTER WEDDING!

Ja hoor! Een heuze winter wedding in december :) Helaas lag er geen dik pak sneeuw, maar zo vlak voor kerst is het de sfeer wel super romantisch hoor. Wauw. Check dit prachtige verhaal! 


SJON + VALENTINA | Trouwfilm Italië

Trouwen in Italië. Een droom voor velen. Voor Sjon en Valentina werd deze droom werkelijkheid. En ik mocht deze droom vereeuwigen. Wat een snoepwinkel voor een film maker. Prachtige omgeving een een heerlijk stel! Voor de productie van deze film mocht ik samen werken met de volgende toppers: Trouwen Italië, Tintelend Trouwen, Capture Love en Korte Mette. Check hier het hele verhaal van mijn eerste trouwfilm in italie 


R + C | first look bronckhorst hoeve

G + W | Kasteel wijenburg trouwfilm

M + W | trouwfilm mirabelle breda

G + M | first look maastricht

L + T | MULTICULTURAL DUTCH IRANIAN WEDDING

B + J | trouwfilm Klooster Bethlehem

E + F | trouwen in een kasteel

REVIEWS

Benieuwd geworden naar de ervaringen en reacties van mijn bruidsparen? Check dan mijn review-pagina.


Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Check dan ook even de volgende thema-pagina's waarin ik uitleg wat je nóg meer kan doen je trouwfilms!


CHECK MIJN VIMEO-KANAAL VOOR VEEL MEER FILMS!