BEDRIJFSFILM

Online content is van groot belang voor uw bedrijf. Film speelt hier een steeds grotere rol in, omdat met film een beleving en sfeer kan worden neergezet. Bovendien kan met de juiste filmcontent een enorm bereik gegenereerd worden via de sociale media. Of het nu gaat om een promotiefilm, bedrijfspresentatie of een eventregistratie. Voor mij is het weergeven van de juiste sfeer en het brengen van de kernboodschap aan uw doelgroep de grote uitdaging. Klik op één van de volgende buttons om een aantal voorbeelden van mijn bedrijfsfilms te zien.


Enkele van mijn opdrachtgevers zijn:


Wat maakt uw product of dienst tot wat het is? Wat is uw verhaal? Laat mij het vertellen en verbeelden.


ARTHUR & WILLEMIJN · Kijk in de spiegel


ELIENORE. Home Of A Love Story

Elienore is een uniek bruidsatelier.  Maatwerk staat centraal. Met pure passie ontwerpen de dames van Elienore de mooiste trouwjurken voor hun klanten. Vervolgens wordt de jurk handgemaakt vervaardigd. In deze korte promo (opgenomen in de Metaal Kathedraal) hebben we dit proces en de klasse van Elienore proberen uit te beelden. Check het! www.elienore.com


CMOTIONS. Ronde tafel sessie @EYE Amsterdam

Een paar keer per jaar organiseert Cmotions een zogenaamde ronde tafel sessie met haar klanten. Elke sessie staat één thema centraal ter discussie. In het voorjaar van 2017 vond een sessie plaats in het filmmuseum EYE in Amsterdam. Check hier de after movie.


THREESOME JAZZ: DE ESSENTIE

Threesome Jazz is waarschijnlijk de beste jazz cover band in Nederland. In deze short doc probeer ik hun verhaal te duiden. De essentie van hun muziek en plezier. Deze short promo is opgenomen tijdens de Live Sessies van de band in de City Lounge in Apeldoorn. De komende tijd gaan we druppelsgewijs live tracks releasen van dit geweldige optreden!


TESTIMONIAL: Van boomgaard naar zonnepanelen.

Cees is kweker in hart en nieren. Helaas is in de winter van 2012 z'n boomgaard volledig kapot gevroren. Bijna met pensioen en geen oudedagsvoorziening meer. Cees kwam op het fantastische idee om zijn grond te exploiteren als mini-energiecentrale. Met hulp van SVn kreeg Cees de zonnepanelen gefinancierd. Check hier zijn ontroerende verhaal. 


TESTIMONIAL: geld besparen met energie

Check in dit verhaal hoe voetbalvereniging Alphia met hulp van SVn het dak van haar clubhuis vol kon leggen met zonnepanelen. 


COROPORATE STORIES: Teaser 'meten is weten'

Voor het laboratorium van DPA Cauberg-Huygen mocht ik hun passie vertalen in een prachtige verhaal. Check hier de teaser.


CITY MARKETING: Amersfoort

Een bijzondere en zeer originele manier om je stad te presenteren en te promoten. Een hyperlapse film. Check hier het volledige verhaal.


VERLICHTING KOPPELPOORT

Sinds 11 maart 2016 wordt de Koppelpoort dankzij New Urban View (www.newurbanview.com) verlicht door geheel nieuw aangebrachte LED-verlichting. Ik kon het natuurlijk niet laten om daar in het weekend van de opening een mooi filmpje met bijbehorende Hyperlapse van te maken. Zie hier het resultaat!  


EVENT: Opening Jumbo Veltink

Op 4 november 2015 is de gloednieuwe Jumbo supermarkt Rob Veltink in winkelcentrum Oosterpoort in Nijkerk geopend. Zie hier de hoogtepunten van de feestelijke opening. Meer info over Jumbo Supermarkten: jumbo.com


PROMO: Johnny Blue

JohnnyBlue is een bevlogen meubelmaker in het midden van het land. Bekijk deze promo en je snapt het. Johnny heeft het.
Check meer op johnnyblue.nl


PROMO: Tintelend Trouwen

Tintelend Trouwen is het bedrijf van BABS Marielle Bouw (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand). Marielle is in te huren als ceremonieleider. En omdat ze BABS is, is ze ook bevoegd om je huwelijk te voltrekken. In deze promo beschrijft ze haar drijfveer: Passie voor liefde. Meer info: www.tintelendtrouwen.nl  


TRAILER: DJ Luke Santos

Via via stuitte ik op het inspirerende verhaal van DJ Luke Santos. Een Argentijnse DJ die al 25 jaar in het vak zit. Een grote meneer in Zuid-Amerika, gedraaid voor tienduizenden mensen op de Love Parade. Maar plots sloeg het noodlot toe: Een auto-ongeluk met een dwarslaesie tot gevolg. Stoppen met muziek? No way, want muziek was en is zijn passie. Niets houdt hem daarin tegen.

Op een dag dat de wereld in brand stond mocht ik één van zijn zeldzame sets bijwonen en filmen in Amsterdam. Hier bleek de kracht van muziek maar weer: mensen waren even ergens anders. 


PROMO: Independer - "Beter voor elkaar"

In deze korte promo legt Ruud Martens (algemeen directeur van Independer) uit wat het idee en concept is achter de campagne "Beter voor elkaar". Voor meer informatie over Independer en wat Independer voor jou kan betekenen, check de website www.independer.nl  

 


PROJECTFILM: DPA Cauberg-Huygen

DPA Cauberg-Huygen is een bouwfysisch ingenieursbureau. In deze video legt ingenieur Peter Geelen (adviseur milieu en ruimtelijke ordening) uit wat DPA Cauberg-Huygen kan betekenen op het gebied van leegstand van kantoren. Leegstaande kantoren kunnen namelijk 'getransformeerd' worden tot woningen. Meer informatie is te vinden op de website van DPA Cauberg Huygen


EVENT: Stichting ION DeBattle

Op vrijdag 12 juni 2015 vond in Club Air in Amsterdam de DeBattle plaats, georganiseerd door stichting Innovatief Onderwijs Nederland. Het thema was: Hoe Wifi-wijs ben jij?! De presentatie was in handen van Maurice Lede (Klokhuis) en Chantal Deken (Discussiëren kun je leren). Active Group was ook aanwezig met de Swivl robot camera. Een perfecte tool voor het onderwijs. Meer informatie over de Swivl is te vinden op activegroup.nl